Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei így kisautóztak együtt: irtó édes felvétel készült róluk
Anna Kournikova imádni való videót csinált a kicsikről.

anna-és-enrique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova szerelme már húsz éve tart, az énekes Escape című dalának klipforgatásán szerettek még egymásba. 

Azóta családot alapítottak: ikreik, Lucy és Nicholas 2017 decemberében, harmadik gyermekük, Masha 2020 januárjában látta meg a napvilágot. Kournikova egyik várandósságát sem kürtölte világgá, az első terhességét teljesen el tudta titkolni a nyilvánosság elől, a másodikat viszont már kevésbé, ugyanis 2020 elején egy olyan lesifotó készült róla, amelyen már látható volt a babapocakja.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei

A sztárpár gondosan ügyel arra, hogy a gyerekeikről ne minden áldott nap posztoljanak, azonban a kicsiket nem rejtegetik teljesen a nyilvánosság elől, olykor egy-egy fotót vagy videót szívesen megosztanak róluk. A héten Anna Kournikova egy imádni való videóval lepte meg a rajongókat, amit az alábbi Instagram-posztban meg is tekinthetsz.

Nicholas, Lucy és Masha egy mini, piros színű Land Roverben ültek. A kisfiú vezette a játék autót, míg lánytestvérei élvezték az utazást. A háttérben édesapjuk új dala, a Chasing The Sun szólt. A gyerkőcök rengeteget nőttek az elmúlt időszakban, Lucy már kész kis hölgy, ikertestvére egy vagány és belevaló fiúcska lett, a család legkisebb tagja is szépen cseperedik. A rajongók szívét is azonnal meghódította a rövid felvétel.

"Annyira gyönyörű gyerekek, az Isten óvja őket!" "Úristen, már milyen nagyok mind a hárman!" "Olyan szépek, mint a szüleik" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Enrique Iglesias utoljára júliusban posztolt a gyerekekről, akkor az ikrekkel pancsolt a vízben, sajnos a felvételen Masha nincs rajta.

A 46 éves énekes új albumának első része, a Final szeptember 17-én jelent meg, a korong második felének megjelenési dátumát egyelőre nem jelentette be. Az Entertainment Tonight megírta róla, készen áll, hogy új fejezetet nyisson az életében. Már 2015 óta gondolkodik azon, hogy összehozza ezt az albumot, ami valószínűleg az utolsó nagylemez lesz az életében, ez viszont nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonul a zenéléstől.

- Sosem fogom abbahagyni a zenealkotást és a dalszerzést, mert imádok zenéket írni. Csak majd más módon akarom a jövőben ezt csinálni. Úgy értem, nem fogom azokat a számokat egy külön albumon megjelentetni - magyarázta.

Alec Baldwin lánya, Carmen

Alec Baldwin hétéves lánya nem csak azzal nyűgözi le a közönséget, hogy mennyire cserfes, nyitott személyiség, igézően kék szemével és derékig érő hajával olyan, mint egy királylány. Képes összeállításunkban mutatjuk a tüneményes Carment.

Ezt is szeretjük