Alec Baldwin 7 éves kislánya igézően kék szemű gyermek: Carmennel nem lehet betelni
Alec Baldwin és Hilaria Baldwin kislányán már most látszik, hogy igazi mókamester.

alec-baldwin-családja
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin hét gyermek büszke édesapja. Kim Basingerrel kötött házasságából egy lánya született, az immár 25 éves Irelandból gyönyörű modell lett.

Második feleségével, Hilariával hat gyermeket nevelnek: Carmen hét, Rafael öt, Leonardo négy, Romeo kettő, Eduardo tíz hónapos, a család legkisebb tagját, Luciát pedig 2021 márciusában béranya hozta a világra. A sztárpár nem erősíti azon hírességek táborát, akik nem szívesen mutatják meg gyerkőceiket a nagyközönségnek. Gyakran posztolnak róluk az Instagramon, ezáltal a követőik betekintést kaphatnak abba, ahogy cseperednek, valamint kialakulóban lévő személyiségük is körvonalazódik előttük. A bejegyzések alapján egyértelmű, hogy legidősebb közös gyerekük, Carmen nem szégyellős kislány, akármikor megmutatják a szülei, mindig önfeledten bohóckodik a kamera előtt.

A színész 2021 júliusában azt is elárulta róla, hogy már most látszik rajta, igazi vezéregyéniség lesz. Ugyan még csak általános iskolás, már most kijelentette, hogy határozottan tudja, mi lesz a munkája, ha felnő. 

"Ma megosztotta velem, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. Színésznő-énekesnő-modell-bűvész-ügyvéd-karrierre vágyik. Imádom ezt a gyereket."

Alec Baldwin hétéves lánya nem csak azzal nyűgözi le a közönséget, hogy mennyire cserfes, nyitott személyiség, igézően kék szemével és derékig érő hajával olyan, mint egy királylány. Képes összeállításunkban mutatjuk a tüneményes Carment.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük