Madonna 25 éves lánya bombázó bikiniben: Lourdes élete legmerészebb fotózását vállalta el

Lourdes a Paper magazin kedvéért vállalta be a merész fotózást.

lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna legidősebb lánya, Lourdes évek óta modellkedik, olyan cégekkel működött közre karrierje során, mint a Swarovski, a Miu Miu, az Adidas vagy a Marc Jacobs.

A provokatív és merész stílusú énekesnő gyermeke hozzá hasonlóan egyáltalán nem szégyenlős, bátran vállalja nőiességét, ez a tulajdonsága visszatükröződik a róla készült legfrissebb fotókról is.

Lourdes a Paper magazinban szerepel

Lourdes a Paper magazin legújabb számának címlaplánya lett, így többféle szettben pózolt a lap fotósa, Indiana kedvéért. A fiatal szépség még bikiniben is megmutatta nőies alakját, az elkészült képeket a modell az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival.

A lapnak interjút is adott, a beszélgetés során szó esett arról, Lourdes miért látja úgy, hogy a divat hanyatlik, mi a legnagyobb álma a modellkedés mellett, illetve hogyan látja a közösségi oldalakat.

- Úgy érzem, nagyon hiányzik a személyes stílus, arra a tényleges stílusra gondolok, aminek nincs köze a trendekhez vagy a TikTokhoz, mert manapság, ha valaki hord valamit, mindenki ugyanazt akarja viselni - mesélte.

Azt tapasztalta, hogy nincs változatosság az emberek öltözködésében, sőt a cégek is egymás ruháit koppintják, szerinte ezt a jelenséget a közösségi média okozza. Mindenki a másikat másolja, és ha ez az állapot továbbra is fennáll, a divat többé már sosem lesz menő. Aki viszont nem áll be a sorba, hanem egyedi és extravagáns módon öltözködik, rengeteg gyűlöletet kap.

A tánc a legnagyobb szenvedélye, amin nem is csodálkozunk, hiszen mégis Madonna nevelte fel.

Nagyon alapgondolataim vannak arról, hogy mit szeretnék csinálni: művészeknek, zenészeknek, képzőművészeknek szeretnék koreografálni. Elsősorban koreográfus szeretnék lenni, de van egy részem, amely előadni szeretne.

A zenélés is érdekli, ám nem az a típus, aki dalszövegeket ír, főleg az elektronikus stílust szereti.

Sokan már hosszú évek óta használják az Instagramot, Lourdes viszont csak 2021 elején regisztrált az oldalra.

- Bonyolult kapcsolatom van a közösségi médiával, mert sokszor rosszul érzem magam, ha az algoritmus miatt csak olyan embereket látok, akik bizonyos módon néznek ki, vagy bizonyos életmódot folytatnak, és akkor hozzájuk hasonlítom magam. Ez senkinek nem egészséges. Ez határozottan nem egészséges a felnövő fiatalok és a nem bináris gyerekek számára sem. A jelenlétek fele teljes hazugság a közösségi médiában. Nyilvánvalóan senki sem dokumentálja azt a fájdalmat és változást, amelyen keresztülmennek. Mindenki csak azt akarja megmutatni, hogy csomagol ki egy terméket, vagy a bőrápolási rutinjairól akar beszélni. Én viszont ilyenkor mindig azt gondolom, csajszi, benned ennél sokkal több van!

Többen kritizálták merész stílusa miatt, de őt nem érdeklik a kritikusai. Szerinte engedni kéne mindenkinek, hogy olyan ruhában prezentálja magát a saját oldalán, amilyenben csak szeretné, és attól még senki nem válik könnyűvérűvé, ha egy-egy fotón többet megmutat a testéből.

Michael Jackson lánya dögös estélyiben

Michael Jackson lánya, Paris is ott volt a People's Choice Awardson.

Ezt is szeretjük