Michael Jackson 23 éves lánya szexi estélyiben gálázott: fotókon a People's Choice Awards kreációi

Ilyen kreációkban tündököltek a sztárok a 2021-es People's Choice Awardson.

paris-jackson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1975 óta rendezik meg a People's Choice Awardsot, az eseményen a nagyközönség kedvenceit ismerik el. Napjainkban a rajongók online szavazhatnak imádott sztárjaikra különböző kategóriákban. December 7-én 47. alkalommal rendezték meg a gálát.

Sztárok a 2021-es People's Choice Awardson

A díjátadó gálákon csak úgy hemzsegnek a sztárok, ez a People's Choice Awardson sem volt másképp. A vörös szőnyegre lépett Scarlett Johansson, Halle Berry, Christina Aguilera és Michael Jackson modell és énekesnő lánya, Paris Jackson is.

A 23 éves, extravagáns szépség szexi oldalát mutatta meg tegnap este, a díjátadó bevonulásakor egy barna színű, merészebb stílusú Vivienne Westwood estélyit viselt. A gála alatt egyszer átöltözött, akkor már egy visszafogottabb kreációban tündökölt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek a női hírességek a 2021-es People's Choice Awardson.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük