Dianának ez volt az egyik legkedvesebb szokása a fiaival: Vilmos a könnyeivel küzdve mesélt erről
Diana hercegnő a zene iránti szeretetét a fiaira is ráragasztotta.

GettyImages-740435969
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan nap, hogy Vilmos herceg vagy éppen Harry herceg ne gondolna gyönyörű édesanyjukra, Diana hercegnőre. A halála óta 24 év telt el, azonban a két herceg szívében továbbra is ott él a hercegnő lelke.

Legutóbb a trónörökös osztott meg egy szép és kedves emléket az anyukájáról, ami az Apple Fitness + Time To Walk című podcastjében hallgatható vissza, írta meg a Times.

Diana hercegnő és fiai legaranyosabb szokása

Diana mindig is rajongott a muzsikáért, a zene iránti szeretetét pedig a fiaira is ráragasztotta. Egyik reggeli rutinjuk az volt, hogy amikor a hercegnő vitte a fiúkat az autójával a kocsijában, folyton zenét hallgattak és énekeltek. Vilmosban a legélénkebben az van meg, amikor Tina Turner egyik legnagyobb slágerét, a The Bestet énekelték el.

- Az egyik dal, amelyre nagyon emlékszem, és a mai napig megmaradt bennem, nem mellesleg nagy szeretettel hallgatom titokban, az a The Best Tina Turnertől. Ahogy ott ültünk a hátsó ülésen, és végig énekeltünk, olyan volt, mint egy igazi családi pillanat - fogalmazta a könnyeivel küzdve.

Sokszor testőrrel együtt utaztak, de az ő jelenléte sem hozta őket zavarba.

- Édesanyám, miközben vezetett, olyan hangosan énekelt. Amikor ott ült mellettünk a testőr, időnként még ő is dalra fakadt. Az iskola kapujáig énekeltünk, és hallgattuk a zenét.

GettyImages-75514724
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Vilmos azt is elárulta, hogy minden hétfő reggelét úgy indítja, hogy meghallgatja az AC/DC-től a Thunderstruck című számukat.

- Nincs is jobb, mint amikor ott vagy hétfő reggel, a hétvége után egy kicsit még be vannak esve a szemeid, és megpróbálod visszarángatni magad a hétköznapokba, ekkor meghallgatod az AC/DC-től a Thunderstruckot. Abszolút felébreszt, a lehető legjobb hangulatba hoz téged a hétre, és úgy érzed, bármire képes vagy.

Diana hercegnő élete legutolsó fotózásán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Diana hercegnőről.

Ezt is szeretjük