Donald Trump keményen beszólt Harrynek és Meghannak: nincs jó véleménnyel a herceg feleségéről

Donald Trump nem finomkodott, amikor Meghanról és Harryről kérdezték.

Donald Trump Meghan hercegnéről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump a GB Newsnak adott interjút, a volt amerikai elnök a beszélgetés során kitért Harry hercegre és Meghan hercegnére is.

Nigel Farage-nek kifejtette, mi a véleménye a hercegi párról, hogyan látja őket, és miért gondolja úgy, hogy Meghan csúnyán megvezette a férjét, írta meg a The Daily Mail.

Donald Trump véleménye Meghan hercegnéről és Harry hercegről

Donald Trumpról köztudott volt, hogy sosem rajongott igazán a hercegi párért, ez már akkor is szembetűnt, amikor 2020 tavaszán kiderült, Harry és Meghan elhagyják Kanadát, hogy az Egyesült Államokban telepedjenek le, ekkor a volt amerikai elnök a Twitterére írta ki, hogy a házaspárnak nem fog ingyenes testőri védelmet nyújtani. 2020-ban arról is beszélt, hogy sok sikert kíván Sussex hercegének, mert úgy hiszi, szüksége van rá egy ilyen nő mellett. A friss interjújában ismét megerősítette, mennyire nem kedveli Meghant.

Donald Trump szerint Meghan elmarta Harry herceget a családjától.
Donald Trump szerint Meghan elmarta Harry herceget a családjától.
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Nem vagyok a rajongója, már az első naptól kezdve nem voltam az. Azt gondolom, Harryt borzasztóan kihasználta, és szerintem ezt még egyszer a herceg meg fogja bánni - fogalmazta.

Elmondta, Meghan hercegné olyan szinten kihasználta Harryt, hogy ennek köszönhetően az előkelőségnek tönkrement a kapcsolata a saját családjával. Biztosra veszi, hogy nagyon fáj ez a királynőnek.

A legfőbb problémája Meghannal a viselkedése.

Donald Trump nagy tisztelője Erzsébet királynőnek.
Donald Trump nagy tisztelője Erzsébet királynőnek.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Szerintem nagyon tiszteletlen a királyi családdal, és ami a legfontosabb, a királynővel szemben.

Trumpnak az sem szimpatikus, hogy Sussex hercegnéje a titulusával próbál beavatkozni az amerikai politikába. 2021 októberében Meghan Nancy Pelosinak, a képviselőház elnökének és Chuck Schumernek, a szenátus többségi vezetőjének írt egy levelet, hogy a fizetett szülői szabadság fontossága mellett kampányoljon.

- Olyan dolgokat próbál megtenni, amelyek szerintem nagyon nem helyénvalóak - tette hozzá.

Trump arra is kitért, hogy úgy nevelték fel, tisztelje Erzsébet királynőt és a brit királyi családot, nem mellesleg édesanyja Skóciából származik, amely az Egyesült Királyság második legnagyobb országrésze.

A Fehér Ház karácsonyi dekorációja

Jill Biden először dekorálhatta ki karácsony alkalmából a Fehér Házat.

Csodaszép lett a Fehér Ház karácsonyi dekorációja: Jill Biden először díszítette fel az elnöki rezidenciát

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük