A királynő ezzel a húzásával sértette vérig Harryt és Meghant: Vilmost is meglepte a döntése

Harrynek és Meghannak ez volt az utolsó csepp a pohárban.

GettyImages-1303501740
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család már megszokhatta, hogy az életüket rendszeresen feldolgozzák film vagy éppen könyv formájában. Christopher Andersen újságíró már több alkalommal írt a famíliáról, legújabb kiadványa, a Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan november 30-án jelenik meg.

A Page Six amerikai lap előre megkapta a könyvet, amelyből már több cikket is gyártott, a kötet arra is kitért, mi volt az utolsó csepp a pohárban, aminek köszönhetően Harry herceg és Meghan hercegné úgy döntött, visszalépnek a beosztásukból és új életet kezdenek Amerikában. A szerző a forrásaira hivatkozva kiderítette, hogy Erzsébet királynő keze erősen benne van a dologban.

Erzsébet királynő ezzel a húzásával sértette vérig Harryt és Meghant

Hagyománynak számít, hogy az uralkodónő karácsonyi beszédet mond, amit december 25-én sugároznak Angliában. A felvételen nemcsak Erzsébet látszik, hanem az íróasztala is, amelyre mindig raknak ki családi fotókat. A 2019-es adás rögzítésekor a királynő úgy döntött, nem rakja ki Harryék fotóját.

GettyImages-1190232846
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A könyv szerint a királynő végigtekintett az asztalon, és megnézte a fotókat, úgy tűnt, minden rendben van, de Erzsébet egyszer csak a sussexiek családi képére mutatva ezt mondta a rendezőnek.

- Azt hiszem, erre nem lesz szükségünk!

Ez azután történt, miután a hercegi pár visszautasította az uralkodónő sandringhami meghívását. 2019 novemberében arról szóltak a hírek, hogy nem a királyi családdal karácsonyoznak, helyette a tengerentúlon, Meghan édesanyjával ünnepelnek együtt.

GettyImages-1198091143
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Amikor Vilmos herceg megnézte a karácsonyi beszédet, ő maga is ledöbbent azon, hogy hiányzik az öccse családi képe, ekkor meg is jegyezte Katalinnak, hogy Harry nagyon mérges lesz emiatt.

A könyv szerzőjének Harry egyik közeli barátja kotyogta el erről a herceg véleményét.

- Úgy érezte magát, mintha őt, Meghant és Archie-t kitörölték volna a családból!

Ez volt az utolsó csepp a pohárban számukra, a két ünnep között beszélték át a stratégiájukat, hogyan jelentsék be azt, hogy visszalépnek. Végül 2020 januárjában már meg is tették ezt, ugyanezen év márciusában végezték el az utolsó királyi teendőiket, utána az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet.

A lap felkereste a brit királyi család, illetve Harry és Meghan szóvivőjét is az ügyben, de nem akartak reagálni a könyvre. Nem mellesleg arról sem feledkezhetünk meg, hogy az Erzsébet királynő asztalánál lévő fotókon általában a trónörökösök szerepelnek csak, így nem olyan biztos, hogy tényleg személyes sértettség miatt távolította el Harryék fotóját.

Itt él Harry és Meghan

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Sussex hercegének és hercegnéjének amerikai otthona.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük