Vilmosnál és Katalinnál betelt a pohár: a botrányos dokumentumfilm átírta a terveiket

Vilmos herceg és Katalin hercegné karácsonyi műsora nem a BBC-n lesz látható.

katalin-és-vilmos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn számoltunk be arról, hogy a BBC csatornára kiakadt a királyi család, ugyanis a kétrészes dokumentumfilmjüket, ami a The Princes And The Press címet viseli, nem akarták megmutatni az udvaroncoknak a premier előtt. Bár a film a BBC2-n ment le végül, de az is ugyanahhoz az adóhoz tartozik.

Az alkotás Harryre és Vilmosra fókuszál elsősorban, a két testvér viszonya az elmúlt években nagyon megromlott, rengeteg pletyka terjengett róluk, így érthető, hogy a család mindenképp szerette volna előzetesen látni a filmet, nehogy elhangozzon benne olyan állítás, ami nem fedi le a valóságot.

Vilmos herceg és Katalin hercegné bojkottálta a BBC-t

Már hétfőn délelőtt olyan hírek érkeztek a palotából, amelyek arról szóltak, Erzsébet királynő annyira felháborodott azon, hogy a csatorna tiszteletlenül viselkedett velük, hogy megbeszélte Károllyal és Vilmossal, ha nem láthatják a premier előtt a filmet a beosztottjaik, akkor bojkottálják a csatornát. Nos, Cambridge hercege ezt már meg is tette Katalin hercegnével karöltve.

GettyImages-1290174806
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A hercegi pár 2019-ben Mary Berryvel együtt forgatott le egy különleges karácsonyi adást, amelyben együtt főztek és sütöttek, mindezt a BBC sugározta, az elsődleges terveik szerint az idei évre tervezett ünnepi projektjüket is az egyik leghíresebb brit tévécsatorna adta volna le, de a botrányos dokumentumfilm miatt újratervezés történt, írta meg a The Daily Mail.

- Úgy tervezték, hogy a BBC-n jelenjen meg az alkotás, de az elmúlt napokban mindezt megváltoztatta a dokumentumfilm miatt kialakult szörnyű vita.

Hozzátette, a dolgok valószínűleg sokkal rosszabbra fordulnak a királyi család és a BBC között, mivel a dokumentumfilm második része állítólag még durvább lesz, mint az első.

GettyImages-1354982032
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A karácsonyi jótékonysági koncertjüket, amit a Westminster Abbey-ben rendeznek, végül az ITV fogja leadni. Az eseménynek a hercegi pár lesz a műsorvezetője.

- Ez egy igazán merész dolog az ITV számára. Egy vadonatúj formátumról beszélhetünk, mivel a királyi család még soha nem volt televíziós tévékoncert házigazdája. És az, hogy mindennek a hercegné lesz a főszereplője, ez egy elég nagy dolog. Természetesen a legtöbb királyi műsor automatikusan a BBC-hez, mint nemzeti műsorszolgáltatóhoz kerül, de most úgy tűnik, hogy a jövőben többet fognak dolgozni az ITV-vel - mesélte egy tévés bennfentes a The Sunnak.

Azért is lesz különleges a műsor, mert úgy tudják, hogy Vilmos és Katalin gyermekei, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg is részt vesznek a koncerten.

Katalin hercegné smaragdzöld estélyije

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Katalin a 2021-es Royal Variety Performance-en.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük