Felállították Erzsébet királynő karácsonyfáját a windsori kastélyban: csodaszépen díszítették fel

A windsori kastélyban több karácsonyfát is felállítottak.

erzsébet-királynő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egy hónap sincs vissza karácsonyig, éppen ezért már Erzsébet királynő windsori kastélya is ünnepi díszben pompázik. Sajnos a teljes dekorációról nem készültek fotók, azonban az otthonában felállított karácsonyfákat megörökítették.

Már gőzerővel készülnek a karácsonyra a windsori kastélyban

A királyi család a hagyományok alapján nem Windsorban, hanem Sandringhamben tölti az ünnepeket. A 2020-as év rendhagyó volt, a koronavírusra való tekintettel Erzsébet királynő a windsori kastélyban maradt, és a többi családtag is a saját otthonában karácsonyozott. Bár az uralkodónőnek voltak problémái az egészségével az utóbbi hónapokban, pár héttel ezelőtt a dereka csípődött be, októberben pedig egy napra még a kórházba is bekerült. A The Daily Mail megírta, remekül érzi magát, és alig várja, hogy együtt ünnepeljen a szeretteivel.

Bár nem Windsorban van a nagy ünneplés, ettől függetlenül ugyanúgy adnak ott a karácsonyi hangulatra. A kastélyt a hagyományok szerint november végén csinosítják ki, nemcsak a királynő, hanem az oda érkező turisták is megtekinthetik a dekorációt. Nem mellesleg idén egy különleges kiállítással is készültek, még a 2. világháború idején Erzsébet és kishúga, Margit hercegnő idejük nagy részét Windsorban töltötték. Ekkor minden év karácsonyán pantomimprodukciókkal szórakoztatták családtagjaikat, az előadások alatt viselt ruháikat tekinthetik meg az érdeklődők.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen díszítették fel a fákat Erzsébet királynő otthonában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük