Ez volt Diana utolsó karácsonyi fotója: így mosolygott a feldíszített fa előtt

Diana hercegnő utolsó karácsonyán ilyen gyönyörű felvételt készítettek róla.

diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana 1997 augusztusában hunyt el tragikus autóbalesetben, halála óta 23 év telt el, sok rajongója számára viszont a mai napig felfoghatatlan, hogy a hercegnő már nincs többé.

Amíg Károllyal nem váltak el, addig a királyi családdal ünnepelt karácsonykor Sandringhamben, bár 1992-ben jelentették be, hogy különválnak, a hercegnő 1993-ban és 1994-ben is a norfolki vidéki kastélyban volt együtt az egész famíliával, viszont élete utolsó két karácsonyát már egyedül töltötte.

Diana hercegnő utolsó karácsonyi fotója

Az alábbi felvétel élete utolsó, 1996-os karácsonyán készült róla. Egy csokor virággal állt a feldíszített fa előtt, jellegzetes mosolyát is megmutatta a fotós kedvéért. 

A Yahoo oldalán futó The Royal Story rovatnak Darren McGready, a hercegnő egykori szakácsa mesélte el, milyen körülmények között töltötte a szentestét Diana.

- Mindig nagyon szomorú volt, amikor közvetlenül karácsony előtt dolgoztam a hercegnőnek. Vilmos és Harry elmentek Sandringhambe Károllyal, míg ő teljesen magára maradt. Arra kérte a beosztottakat, hogy mindenki ünnepeljen csak szépen a családjával, úgyhogy hagytunk neki elég ételt a hűtőben - emlékezett vissza.

Megemlítette azt is, hogy szerinte Diana sosem élvezte igazán Sandringhamben az ünnepeket.

- Annyira sokan voltak ott mindig, az egész család együtt. Egyszerűen nincs meg az embernek a privát szférája ott. Ha kijöttél az ebédlőből, nem tudtál átmenni egyből a nappaliba, mert három-négy ember társasjátékozott éppen. Gyakran találkoztam Dianával kint, sokat sétált egyedül, úgyhogy szerintem sosem volt ínyére az a hely - tette hozzá.

Katalin hercegné édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin édesanyja, Carole Middleton.

Ezt is szeretjük