Katalin 65 éves édesanyja remek formában van friss fotóján: a hercegné tőle örökölte szépségét
Carole Middleton olyan elegáns, mint Katalin.

katalin hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné le sem tagadhatná csinos édesanyját, Carole Middletont. Arcvonásaik szinte teljesen megegyeznek, ráadásul mind a ketten a nőies és elegáns stílust képviselik, ha öltözködésről van szó.

Carole Middleton ilyen csinos legfrissebb fotóján

A Party Pieces nevű, partikellékeket forgalmazó vállalkozás Instagram-oldalára feltöltöttek egy friss fotót a cégük alapítójáról, Carole Middletonról. Nagyon csinosan felöltözött a 65 éves asszony a fotózásra: egy fekete, bársony anyagból készült felsőt és egy szürke, csillogó nadrágot viselt. A rajongók nem győzték dicsérni: "Egyértelműen látszik, hogy a Middleton lányok kitől örökölték a szépségüket.", "Az alma nem esik messze a fájától. Nem csodálkozom azon, hogy Cambridge hercegnéje miért olyan fenomenális személyiség, remek példaképként szolgált számára édesanyja, Carole. Gyönyörű az egész család!" - fogalmazták.

A poszt alatt Carole kifejtette, hogy amikor itt vannak az ünnepek, mindig az unokáival együtt díszíti a fát, sajnos 2020-ban erre élőben nem lesz lehetőségük a koronavírus miatt, ám a családi hagyományt nem akarja megszakítani, így videóchaten keresztül instruálhatja György, Charlotte és Lajos herceg szeretett nagymamájukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné édesanyja.

Ezt is szeretjük