Kiköpött Diana hercegnő és Károly herceg: az őket alakító színészek akár a rokonaik is lehetnének
A királyi család rajongói még több részletet megtudhatnak Diana és Károly házasságáról.

diana és károly cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A The Crown, magyarul A korona negyedik évadát november 15-én mutatja be a Netflix, a sorozat a brit királyi család életét mutatja be. Az első évad azzal indult, hogy Fülöp herceg lemondott a görög és dán hercegi rangjáról annak érdekében, hogy feleségül vehesse Erzsébet királynőt.

A negyedik évad középpontjában Diana hercegnő és Károly herceg megismerkedése, illetve házassága áll majd, így nem csoda, hogy a szívek királynőjének rajongói tűkön ülve várják a folytatást.

Emma Corrin és Josh O'Connor így hasonlítanak Dianára és Károlyra

A harmincéves Josh O'Connor már a harmadik évadban is roppant hitelesen alakította Károly herceget, így valószínűleg az új évadban sem okoz csalódást. A fiatalkori Diana szerepét a 24 éves Emma Corrin kapta meg. Az eddig megjelent jelenetfotók láttán tökéletesen hozzák Vilmos és Harry herceg szüleit. A színészek akár a rokonságukba is tartozhatnának.

A rajongókat is meggyőzték az eddig megjelent felvételek az új évadból: "Annyira jól leutánozta Diana nézését! Golden Globe-díjat jósolok neki", "szó szerint már két hónapja beírtam a premierdátumot a naptáramba, ilyet egy sorozatnál sem szoktam csinálni" - fogalmazták.

Corrin még nagyon kicsi volt, amikor Diana hercegnő elhunyt, így nem voltak emlékei róla, ennek ellenére alakításával azonnal meggyőzte az alkotókat, hogy ő lenne a legjobb a szerepre. Komoly munkát fektetett bele, hogy hitelesen hozza Lady D-t. Több életrajzi könyvet és cikket elolvasott róla, illetve számtalan videófelvételt is megnézett, hogy minél hitelesebben hozza a jellegzetes mozdulatait és gesztusait, árulta el a Tatler magazinnak.

Josh O'Connor a GQ magazinnak elárulta, annyira bele akarta élni magát Károly herceg szerepébe, hogy hónapokon át az előkelőség kedvenc ételét, főtt tojást reggelizett. Corrinhoz hasonlóan ő is elemezte Wales hercegének minden mozdulatát, az alapossága meg is hozta a gyümölcsét, hiszen imádták őt a Crown rajongói a harmadik évadban.

Jill és Joe Biden fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Jill és Joe Biden, amikor egymásba szerettek.

Ezt is szeretjük