Sharon Stone 86 éves édesanyján ámulunk: Dorothy igéző szemű nagymama
Képeken olyan világsztárokat mutatunk, akiknek édesanyja jó pár évet letagadhatna a korából.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha listába kellene szednünk azokat a hollywoodi színésznőket, akiknek külsejük alapján megtippelni sem tudnánk a korát, Sharon Stone biztosan hamar eszünkbe jutna. Legfrissebb fotóiról aligha mondanánk meg, hogy 2020 márciusában ünnepelte 62. születésnapját.

Sztárok fiatalos édesanyjukkal

Habár a filmcsillag mindent megtesz annak érdekében, hogy fitten tartsa magát, a genetikának is sokat köszönhet: elég csak megnézni 86 éves édesanyját.

A világsztár nem sokszor posztol szüleiről, ám olykor kivételt tesz, és megmutatja Instagram-követőinek, milyen igéző szemű anyukával büszkélkedhet. Legutóbb egy mosolygós szelfit osztott meg Dorothyról, a kép pedig sokak szívébe azonnal belopta magát. Naomi Campbell és Octavia Spencer mindketten a gyönyörű szóval jellemezték, de másoknak is leesett az álla az asszony megjelenésétől. 

„Az édesanyád lehengerlően szép, és te minden jót, amit csak lehetett örököltél tőle” - kommentálta az egyik követője.

Az egykor takarítónőként dolgozó Dorothy egyébként viszonylag szigorú szülőnek számított. Stone 2017-ben a People magazinnak árulta el, hogy kislányként nem ápoltak túlságosan bensőséges kapcsolatot. Azt is elismerte, nem bánja, hogy kemény kézzel bánt vele, hiszen az ő példájából okulva tanulta meg, hogyan lehet erős, független nő.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép nő Sharon Stone 86 éves édesanyja, valamint még négy sztár fiatalos anyukáját is megnézheted. 

Ezt is szeretjük