60 éves, de 30-nak néz ki: Chris Hemsworth édesanyját mindenki a nővérének nézi
Chris Hemsworth édesanyján mintha nem fogna az idő.

chris-hemsworth
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hemsworth család génállományában valami nagyon el lett találva! Chris Hemsworth és testvérei, Liam és Luke mindannyian a nők kedvencei, igéző kék szemük és hihetetlen külsejük megbabonázza a hölgyrajongókat. Nem kell hatalmas kutatást végeznünk ahhoz, hogy kitaláljuk, honnan örökölték a vonzó külsőt, elég csak megnéznünk édesanyjuk fotóit.

Chris Hemsworth édesanyja

A hatvanéves Leonie külseje alapján soha nem mondanánk meg, hogy ötszörös nagymama. A színész májusban anyák napja alkalmából posztolt utoljára közös szelfit édesanyjával és feleségével, melynek láttán rajongói valósággal megvadultak az Instagramon. A fotót közel ötmillióan lájkolták, és amellett sem mentek el szó nélkül, mennyire hihetetlenül fiatalos a Hemsworth anyuka. Többen inkább néznék az akciósztár nővérének, és olyan is akadt, aki azt állította, alig néz ki idősebbnek 44 éves menyénél.

„Jézusom, 12 éves korában szült téged az anyukád? Hihetetlenül fiatalos, kicsit emlékeztet Margot Robbie-ra” - írta meglepetten egy kommentelő. 

Elsa Pataky a body+soul magazinnak kotyogta ki, hogy mi lehet anyósa titka. Szó sincs boszorkányságról, pusztán a tudatos táplálkozás a kulcs. Leonie az időszakos böjtölésben hisz, ezen belül a 8/16 órás beosztást követi, vagyis nyolcórás időintervallum áll rendelkezésére, hogy egyen, míg a maradék 16 órában már nem vihet be táplálékot a szervezetébe.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fiatalos Chris Hemsworth édesanyja.

Ezt is szeretjük