Melania Trump tinikori fotói: 16 évesen így nézett ki az egykori first lady

Melania Trump így festett fiatalkori modellként.

GettyImages-1206249807
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump  Melania Knauss néven látta meg a napvilágot az egykori Jugoszláviában. Már kislányként is elragadó volt, különleges szépségére sokan rácsodálkoztak. Végül 16 évesen készült el élete első portfóliója.

A '90-es években a legnevesebb európai városokban dolgozott modellként, majd 1998-ban megismerte Donald Trump üzletembert, aki gyökeresen megváltoztatta az életét. Bár Amerikában ismert volt a házaspár, világszerte akkor ismerték meg a nevüket, amikor Trump elindult a 2016-os amerikai elnökválasztáson, amit meg is nyert, a 2020-ast viszont már elbukta Joe Biden ellen.

Melania Trump tinikori fotói

Melaniát Stane Jerko fotós fedezte fel, az akkor 16 éves lány egy divatbemutatóra kísérte el egy barátnőjét. A férfi rögtön kiszúrta karakteres arcát, legfőképp különleges szemei és magas testalkata ragadta meg, írta meg a Today. Odament hozzá, majd meginvitálta a stúdiójába, hadd készítsen róla pár felvételt, Melania beadta a derekát, az eredményeket az alábbi Instagram-posztban láthatod.

Mivel az első fotózáson jól teljesített, visszahívta egy második körre, ahol újabb felvételek készültek róla különféle divatos szerelésekben. Ezek a képek bekerültek a portfóliójába, amelyeknek köszönhetően újabb munkalehetőségek estek az ölébe. Jerko szerint eleinte szégyenlősen viselkedett a kamera előtt, azonban gyorsan feloldódott.

Nagyon érdeklődő volt, így mindent megtanult a világításról, a frizurakészítésről és a sminkelésről. 18 évesen szerződtette le egy milánói modellügynökség. 1992-ben második helyezést ért el a Jana Magazin Ljubljanában megrendezett szépségversenyén, amely nemzetközi modellszerződést ígért a legjobb három versenyzőnek.

Párizsi és milánói divatházaknak modellkedett, 1995-ben találkozott Trump barátjával, Paolo Zampollival, aki a Metropolitan Models társtulajdonosa volt. 1996-ban New Yorkba költözött, ahol végül Trumppal is megismerkedett.

Karrierje során számos dögös fotózást elvállalt, 1996-ban a Max magazin kedvéért dobta le a textilt, majd 2000-ben a GQ lapban szerepelt pucéran.

Monica Lewinsky napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Monica Lewinsky 48 éves korára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük