Melania Trumpot ezzel a gúnynévvel illették a Fehér Házban: a titkosszolgálat aggatta rá

A Fehér Ház egykori sajtótitkárának könyvéből derült ki, milyen gúnynevet kapott Melania Trump.

melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump 2017 januárja és 2021 januárja között volt az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, ez idő alatt családjával a Fehér Házban laktak, de sok hétvégét töltöttek floridai birtokukon is, Mar-a-Lagón.

Az elnöki rezidenciában töltött időszakukról volt sajtótitkáruk, Stephanie Grisham írt könyvet I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House címmel. A kiadványból kiderült, hogy a Fehér Ház munkatársai szinte minden családtagot valamilyen gúnynéven emlegettek, írta meg a Washington Post.

Ez volt Melania Trump gúnyneve a Fehér Házban

Melania Trump first ladyként szinte ki sem mozdult a Fehér Házból, persze a hivatalos látogatásokra mindig elment, de magánéleti okokból alig hagyta el a rezidenciát. Emiatt a biztonságukért felelős titkosszolgálat még egy gúnynevet is kitalált rá, Rapunzelként hivatkoztak rá.

GettyImages-669442190
Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

Aki nem ismerné a mesét, Rapunzel volt az a hercegnő, akit a gonosz boszorkány bezárt egy toronyba, amelyen nem volt ajtó, csak egy ablak, amin hosszú haját mindig kilógatta, ha a fogvatartója meglátogatta.

Grisham könyvéből az is kiderült, hogy sok ügynök direkt azt kérte, hogy Melania biztonságáért feleljen, ugyanis mivel a first lady nem ment sehova, kevesebb volt a feladatuk, és persze hamarabb hazamehettek, így több idejük maradt a családjukra. Ugyanolyan makacs karakternek írta le őt, mint Donald Trumpot, azonban a temperamentumuk teljesen más.

Szabadidejében fiával, Barronnal vagy a szüleivel töltötte az idejét. Ha azonban nem velük volt, akkor a fotóalbumán dolgozott, amiről a volt sajtótitkár megjegyezte, hogy az volt Melania második gyermeke.

GettyImages-632251756
Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

A szerző különösen negatív hangvételben írt Trump lányáról, Ivankáról és annak férjéről, Jared Kushnerről. Az elnöksége alatt mindketten fontos pozíciót töltöttek be, a lány volt apja főtanácsadója, férje is ugyanezzel foglalkozott. Ivankát nemcsak a beosztottak, hanem Melania is hercegnőként gúnyolta, Kushnerre pedig a vékony kaszásként hivatkoztak, ugyanis a férfi rossz szokása szerint mindig beleütötte az orrát más emberek projektjeibe, segítség helyett viszont inkább tönkretett mindent maga körül, majd cserbenhagyta a többieket, és a hibáiért sosem vállalta a felelősséget.

A házaspár Palm Beach-i rezidenciája

Képes összeállításunkban te is beleshetsz Donald Trump Palm Beach-i ingatlanjába.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük