Csodaszép lett a Fehér Ház karácsonyi dekorációja: Jill Biden először díszítette fel az elnöki rezidenciát

Jill Biden első alkalommal dekorálhatta ki karácsony alkalmából a Fehér Házat.

jill-biden-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már hagyománynak számít, hogy az Egyesült Államok elnökének rezidenciáját, a Fehér Házat a first lady dekorálja ki. Tavaly még Melania Trumpra hárult ez a feladat, idén viszont már Jill Bidennek kellett megálmodnia, milyen legyen a karácsonyi dekoráció.

Jill Biden így díszítette fel a Fehér Házat

November 22-én érkezett meg a Fehér Ház karácsonyfája, amit Jill Biden vett át, ebből már lehetett sejteni, hogy hamarosan megláthatjuk, hogyan díszítette fel csapata segítségével az otthonukat.

November 29-én meg is jelentek az első fotók, a People magazin megírta, összesen 41 fenyőt, 25 koszorút, 10 000 dísztárgyat, 78 750 világítótestből álló fényfüzért és több mint 300 gyertyát helyeztek el a rezidenciában. Az idei tematika a Szívből jövő ajándékok nevet viseli. Azok az amerikaiak adták meg az inspirációt, akikkel az elmúlt egy év alatt Bidenék találkoztak.

Képes összeállításunkban megnézheted a Fehér Ház 2021-es karácsonyi dekorációját.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük