A 48 éves Heidi Klum szexin kivágott estélyiben mutatta meg karcsú alakját: csodásan néz ki a sztármodell
Heidi Klum egy nagyon dögös ruhadarabban mutatta meg fantasztikus alakját.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum a sztárok közül az egyik legaktívabban használja Instagram-oldalát, szinte alig akad olyan nap, hogy ne posztolna.

A családjáról és a munkájáról is szívesen gyárt bejegyzéseket, de sűrűn megmutatja azt is, mennyire fantasztikus formában van. Kedden például egy sárga színű, dögös estélyiben pózolt.

Heidi Klum kivágott estélyiben

A 48 éves sztár egy új ruhát kapott, amit a követőtáborának is megmutatott, a fotóhoz annyit írt: "Ez az új kedvenc ruhám." A szexin és merészen kivágott kreációt Peter Dundas divattervező készítette. 

A divat világában Peter Dundas egyre nagyobb nevet szerez magának, a férfi Emilio Puccinak és Roberto Cavallinak dolgozott, mielőtt 2017-ben létrehozta volna a saját márkáját. Olyan hírességek viselték az elmúlt öt évben a kreációit, mint például Beyoncé, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Vanessa Hudgens, Reese Witherspoon vagy éppen Heidi Klum.

A modell úgy festett a ruhában, mintha azt csak ráöntötték volna, nemcsak egy, hanem két posztot is szánt a szexi darabnak, amit remélhetőleg egyszer a vörös szőnyegen is viszontlátunk rajta.

Klum idén júniusban ünnepli 49. születésnapját, a '90-es és 2000-es évek szupermodellje mindig odafigyelt az alakjára, ami teljesen érthető, hiszen a testéből él. Amikor 1999-ben a Victoria's Secret angyala lett, David Kirsch lett a személyi edzője, vele általában 45 percen keresztül sportolt mindig. Minden izmát megmozgatták, a láb- és oldalra kitörések, a planking különböző variációi, a lábemelések, karforgások, illetve a medicinlabdával történő gyakorlatok rendszeresek voltak. A jógázás és a futás is a szívéhez nőtt az évek alatt, olvasható Rachel Attard oldalán.

Manapság kevesebb ideje jut a testmozgásra, így az étkezésre kiemeltebben odafigyel, reggelire tojást eszik zöldséggel és sajttal, ebédre gondoskodik arról, hogy az étele tele legyen sovány fehérjével, teljes kiőrlésű gabonával, zöldséggel és egy kis egészséges zsírral, például olívaolajjal. Szívesen eszik grillezett halat vagy szárnyashúst salátához. A vacsorája az ebédjéhez hasonló általában.

A desszertről sem mond le, imádja az étcsokoládét, a joghurtot gyümölccsel, de a sorbet fagylalt is az egyik kedvence.

Heidi Klum lánya, Leni

Képes összeállításunkban megnézheted Heidi Klum modellként dolgozó lányát, Lenit.

Ezt is szeretjük