Heidi Klum 17 éves lánya olyan szép, mintha rajzolták volna: Leni egyre keresettebb modell

Leni Klum egyre felkapottabb a szakmájában.

Leni Klum
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heidi Klum nem is adhatta volna át jobb embernek a stafétabotját, ugyanis 2020 óta lánya, Leni Klum is a modellszakmában dolgozik. 2020-ban együtt szerepeltek a Vogue német kiadásának címlapján, a tinilánynak ez a fotózás volt az első nagy projektje, az utóbbi egy évben pedig számos ajánlatot kapott.

Leni Klum egyre népszerűbb modellként

Nem csodálkozunk azon, hogy Leni már egészen kicsi korában édesanyja nyomdokaiba akart lépni, hiszen Heidi sűrűn vitte magával a fotózásokra, divatbemutatókra és más eseményekre, ahol modellként dolgozott.

- 11-12 éves korom óta könyörögtem neki, aztán amikor végre 16 lettem, akkor anyu azt mondta, most már modellkedhetek - mesélte a lány a Rollercoaster magazinnak.

Eddig olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Dolce & Gabbana, az About You divatkereskedő cég vagy a svájci luxusórákat gyártó Chopard. Egyedül szerepelt a Glamour és a Rollercoaster címlapján is.

Édesanyja sűrűn látja el jó tanácsokkal, ettől függetlenül ő teljesen más személyiség, a stílusuk is eltérő. Leni elmondása szerint jobban szereti a komfortos, lazább ruhadarabokat, míg édesanyja mindig is a dögös és ultranőies kreációk híve volt.

Ettől függetlenül az elmúlt hónapokban a feltörekvő modell több nőies darabban is tündökölt a vörös szőnyegen, amelyek nagyon jól álltak neki. Igazi modellalkat, nemcsak a testalkata van meg hozzá, hogy egyszer édesanyjához hasonlóan ő is legendává váljon, hanem az arca is nagyon szép. Képes összeállításunkban megnézheted Heidi Klum modell lányát, Lenit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük