Heidi Klum 17 éves lánya olyan szép, mintha rajzolták volna: Leni egyre keresettebb modell
Leni Klum egyre felkapottabb a szakmájában.

GettyImages-1160298901
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum nem is adhatta volna át jobb embernek a stafétabotját, ugyanis 2020 óta lánya, Leni Klum is a modellszakmában dolgozik. 2020-ban együtt szerepeltek a Vogue német kiadásának címlapján, a tinilánynak ez a fotózás volt az első nagy projektje, az utóbbi egy évben pedig számos ajánlatot kapott.

Leni Klum egyre népszerűbb modellként

Nem csodálkozunk azon, hogy Leni már egészen kicsi korában édesanyja nyomdokaiba akart lépni, hiszen Heidi sűrűn vitte magával a fotózásokra, divatbemutatókra és más eseményekre, ahol modellként dolgozott.

- 11-12 éves korom óta könyörögtem neki, aztán amikor végre 16 lettem, akkor anyu azt mondta, most már modellkedhetek - mesélte a lány a Rollercoaster magazinnak.

Eddig olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Dolce & Gabbana, az About You divatkereskedő cég vagy a svájci luxusórákat gyártó Chopard. Egyedül szerepelt a Glamour és a Rollercoaster címlapján is.

Édesanyja sűrűn látja el jó tanácsokkal, ettől függetlenül ő teljesen más személyiség, a stílusuk is eltérő. Leni elmondása szerint jobban szereti a komfortos, lazább ruhadarabokat, míg édesanyja mindig is a dögös és ultranőies kreációk híve volt.

Ettől függetlenül az elmúlt hónapokban a feltörekvő modell több nőies darabban is tündökölt a vörös szőnyegen, amelyek nagyon jól álltak neki. Igazi modellalkat, nemcsak a testalkata van meg hozzá, hogy egyszer édesanyjához hasonlóan ő is legendává váljon, hanem az arca is nagyon szép. Képes összeállításunkban megnézheted Heidi Klum modell lányát, Lenit.

Ezt is szeretjük