Vin Diesel idősebbik lánya már ilyen nagy - Az akciósztár háromgyerekes családapa
Vin Diesel kőkemény macsónak tűnik, de gyerekei simán kenyérre kenik.

vin-diesel-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vin Diesel leghíresebb karakterének, Dominic Torettonak az a védjegye a Halálos iramban-filmekben, hogy a család számára mindennél többet ér. Ez megformálójánál sincs másképp, a színésznek is a gyerekei a legfontosabbak.

Szerelmével, a gyönyörű modell Paloma Jiménezzel három gyermeket nevelnek. A legidősebb közülük a 11 éves Hania, akit mindenki becenevén, Similce-nek szólít. 

Vin Diesel 11 éves lánya

A kislány 2008 áprilisában látta meg a napvilágot. Az akciósztár mindenki előtt titkolta, hogy apai örömök elé néz. Még legjobb barátjának, Paul Walkernek sem mondta el, hogy hamarosan gyermeke fog születni. Aznap, amikor megindult a szülés, éppen a Halálos Iramban negyedik részét forgatta a két színész, de látszott, hogy valami nem olyan, mint szokott.

- Paul odajött a lakókocsimhoz, és azt mondta, látja rajtam, hogy valamin jár az eszem. Erre egyből elmondtam neki, hogy van egy titkom, a kislányom. Hamarosan szülő leszek - emlékezett vissza a Variety interjújában.

- Azt, amit ekkor mondott nekem, soha nem fogom elfelejteni. „Vin, amikor bemész a kórházba, belépsz a szülőszobára, és elvágod a köldökzsinórt, az lesz életed legszebb napja.” Aznap világra is jött a kislányom. 

A kiskamasz édesanyja latinos vonásait örökölte, göndör hajkoronájával pedig elbűvölően fest. Kilencéves öccse édesapja után a Vincent nevet kapta, míg húga, a négyéves Pauline a tragikusan fiatalon elhunyt Paul Walker keresztnevének női verzióját viseli.

Paul Walker 21 éves lánya

Paul Walker csupán negyvenéves volt, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt 2013. november 30-án, a színész lánya, Meadow ekkor 15 esztendős volt, a kamaszból mára gyönyörű nő lett, ezt alátámasztják a róla készült bikinis fotók is.

Ezt is szeretjük