Fotókon Dwayne Johnson 18 éves lánya - Íme, a ritkán látott Simone
Dwayne Johnson legidősebb lánya már 18 esztendős.

dwayne-johnson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson három lány büszke édesapja. Simone 2001 augusztusában, Jasmine 2015 decemberében, Tiana Gia pedig 2018 áprilisában látta meg a napvilágot.

Míg két kisebbik lányának édesanyja jelenlegi felesége, Lauren Hashian, legidősebb gyermekét volt neje, Dany Garcia hozta a világra.

Ő Dwayne Johnson legidősebb lánya

Simone Johnson nagyon sportos alkat, a birkózás területén szeretne kiteljesedni, ezzel édesapja nyomdokaiba lép, aki mielőtt felépítette volna filmes karrierjét, a '90-es években a WWE egyik legnépszerűbb pankrátora volt, több világbajnoki címet is sikerült elnyernie. A Johnson családban Simone lenne a negyedik, aki ezen a területen érvényesülne, hiszen apja mellett nagy- és dédapja is birkózó volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Angles baby 😜

𝖘𝖎𝖒𝖔𝖓𝖊 (@simonegjohnson) által megosztott bejegyzés,

- Ez a világot jelenti nekem. A családom különleges módon kötődik a birkózáshoz, és ez nagyon különleges számomra, hálás vagyok, hiszen amellett, hogy ezt a sportot űzhetem, továbbvihetem az örökséget - fogalmazta a lány egy közleményében, amit a WWE hivatalos honlapján is közölt 2020 februárjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

a real wanna be hex girl or something

𝖘𝖎𝖒𝖔𝖓𝖊 (@simonegjohnson) által megosztott bejegyzés,

Simone már megkezdte edzéseit az év elején a  WWE Performance Centerben, ami Floridában található. A fiatal lány nagyon elkötelezett a sport iránt, de ez nem csoda, hiszen édesapja is egy roppant kitartó ember, így volt kitől látnia ezt a jó példát.

Dwayne Johnson nem is lehetne büszkébb legidősebb lányára, aki továbbviszi a családi örökséget. A WWE történetében Simone lesz az első, aki negyedik generációs birkózó lesz.

Paul Walker lánya bikinis bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé érett Paul Walker lánya, Meadow.

Ezt is szeretjük