Ciki, Victoria Beckham miért nem emlékszik a Daviddel való első találkozására

Bár szerelem volt első látásra, találkozásuk történetét szinte teljesen homály fedi.

david-beckham-victoria-beckham
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden párnak megvan a saját története arról, hogyan ismerkedtek meg. Vannak vicces, bájos és végtelenül romantikus sztorik, ám akadnak olyanok is, akik képtelenek felidézni a pillanatot, amikor belebotlottak szerelmükbe. Victoria Beckham sem emlékszik tisztán arra a napra, amikor összehozta az élet Daviddel.

23 éve vannak együtt. Az eltelt esztendők alatt sok mindent megéltek egymás oldalán, így érthető, hogy egyre nehezebb felidézni kapcsolatuk kezdetét. Ám az énekesnő emlékeit nem az idő homályosította el, sokkal cikibb az oka annak, hogy miért veszett feledésbe első találkozásuk.

Victoria és David Bechkam találkozása

Az egykori Posh Spice 2016-ban vett részt a British Vogue magazin fotózásán, nemcsak lélegzetelállító képek születtek róla akkor, de egy levelet is megfogalmazott. A dolgok, amiket bárcsak tudtam volna című irományban emlékezett vissza az ominózus napra. 

victoria és david
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

1997-ben betévedt egy bárba, ahol éppen a Manchester United focicsapat játékosai iszogattak. Ő sem akart szomjas maradni, elkortyolt pár italt. Végül rendesen felöntött a garatra, így csak homályos részletek maradtak meg benne.

A cikk az ajánló után folytatódik

Abban biztos, hogy első látásra beleszeretett a focistába. Cuki mosolya azonnal levette a lábáról. Mikor megpillantotta, egyből úgy érezte, összetartoznak. Azt azonban nem is sejthette, hogy David Beckham már jóval korábban kiszúrta őt. 

Azóta odavolt érte, mióta meglátta a Spice Girls egyik videóklipjében. Nem is tétovázott, egyből elkérte a telefonszámát. A mai napig becsben őrzi a Londonból Manchesterbe szóló repülőjegyet, amelyen annak idején megkapta azt.

Victoria és David Beckham lánya

David és Victoria Beckham négy gyermek büszke szülei, legidősebb gyermekük, Brooklyn már nagykorú, idén márciusban lett 21 esztendős, Romeo 17, Cruz 15, Harper Seven pedig júliusban kilencéves lesz.

Ezt is szeretjük