George Clooney furcsa módon hódította meg felesége szívét: sosem találod ki, hogy udvarolt
Nem gondoltuk volna, hogy George Clooney ennyire romantikus.

amal-clonney-george-clooney
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney számtalanszor bebizonyította, hogy a Hollywood örök agglegénye cím, amellyel évekig illették, egyáltalán nem illik rá. Az igazság az, hogy sokkal romantikusabb lélek, mint azt első látásra gondolnánk róla.

Amal Clooney, lánykori nevén, Amal Alamuddin azonnal levette a lábáról a sármőrt, aki egyből tudta, hogy ebből szerelem lesz. Elgondolkodott, hogy mivel hódíthatná meg az ügyvédnő szívét, végül egy meglehetősen furcsa módját választotta az udvarlásnak.

Így udvarolt George Clooney

Leveleket írt a kiszemeltjének, de ezek egyáltalán nem hagyományos szerelmes levelek voltak, azt találta ki, hogy úgy fogalmazza meg őket, mintha a kutyája, Einstein keresné fel az emberjogi ügyvédként dolgozó nőt, hogy segítsen neki.

„Akaratom ellenére fogva tart egy ember, segítségre és egy ügyvédre van szükségem” - állt az egyik üzenetben.

george clooney amal cloones
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

Úgy tűnik, Amalt meghatották a sorok, ugyanis kisvártatva igent mondott a sztár randimeghívására. Azonban az első közös estéjük kis híján kútba esett.

Az 59 éves színész be akarta bizonyítani, hogy randevúk terén sem ismer határokat a kreativitása: a találkát abba a stúdióba szervezte meg, ahol annak idején a Beatles vette fel legnagyobb slágereiket, mindent bedobott, hogy emlékezetes legyen a találka, még egy 150 tagból álló zenekart is odacsődített.

george clooney
Fotó: Clemens Bilan / Getty Images Hungary

Nem sokon múlt, hogy kudarcba fulladjon minden erőfeszítése, felesége majdnem oda sem ért a megbeszélt időpontra. Elhúzódott az egyik bírósági tárgyalása, így hatalmas késéssel tudott csak megjelenni, de későbbi férje még ezt is elnézte neki.

George Clooney első felesége

George Clooney, mielőtt összeházasodott volna Amal Clooney-val, előtte folyton őt emlegették Hollywood örök agglegényének, ugyanis már 53 esztendős volt, amikor oltár elé állt ügyvéd kedvesével. Pedig nem Amal az első nő, akinek gyűrűt húzott az ujjára, a '80-as évek végén, pár hónap járás után Talia Balsam színésznőt vette el, de három év után végül a válás mellett döntöttek.

Ezt is szeretjük