Amal Clooney így nézett ki, mielőtt híres lett - Felismered tinikori fotóján?
Mutatjuk Amal Clooney tinikori fotóját.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney igazi tündöklő szépség, aki amellett, hogy elképesztően intelligens, még vérbeli stílusikon is. Nem csoda, hogy rajongók milliói szeretnének George Clooney csinos nejére hasonlítani, aki a jogi pálya mellett modellként is simán megállná a helyét.

Amal Alamuddin Libanon fővárosában, Bejrútban született 1978-ban, az 1980-as években a libanoni polgárháború miatt a család elhagyta Libanont, és Angliában telepedett le. Jogi tanulmányait Oxfordban, majd New Yorkban végezte, praktizált a Hágai Bíróságon is, beleértve a Nemzetközi Bíróságot és a Nemzetközi Büntetőbíróságot, valamint a Columbiai Jogi Egyetemen adott órákat vendégelőadóként az emberi jogokról és az emberi jogi perekről.

Így nézett ki fiatalon Amal Clooney

Annak idején, a középiskolai évek alatt még köszönőviszonyban sem volt mostani önmagával, bár azt meg kell jegyezni, igazi természetes szépség volt már akkoriban is. Az évek jót tettek a brit jogásznőnek, igaz,  a hírek szerint  a genetika mellett egy-egy szépészeti beavatkozáson is átesett az elmúlt években, hiszen az orra kicsit vastagabb volt régen.

  Amal Clooney az elmúlt évtizedek alatt elképesztő átalakuláson ment keresztül, nem meglepő, hogy az egyik legszebb sztárfeleségnek számít Hollywoodban.

Sok nő példaképe lett, miután egymásba szerettek George Clooney-val, és megismerte a világ, hiszen megmutatta, hogy egy okos nő is lehet sikkes és gyönyörű, ezenkívül azzal a sztereotípiával is leszámolt, miszerint a hollywoodi feleségek nagy része egy üresfejű, plasztikázott kirakatbábu.

Jennifer Aniston régi fotóin

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett fiatalon a világ egyik legszebb sztárja, az ötvenéves Jennifer Aniston.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük