Jennifer Anistonra alig ismernél rá - Így nézett ki, mielőtt híres lett

Felismernéd az ötvenéves színésznőt a régi képein?

jennifer-aniston-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ötvenéves Jennifer Aniston a világ egyik legnagyobb sztárja, a mai napig keresett, pedig az amerikai filmiparra sajnos jellemző, hogy sok színésznőt 35-40 éves kora felett elfelejtenek. Az 1994-ben induló Jóbarátok című sorozatnak köszönheti, hogy befutott, sőt, a népszerű széria szereplői közül ő vitte a legtöbbre.

Jennifer Anistonnak nem a Jóbarátok volt az első munkája, már 1988-ban szerepelt a Mac, a földönkívüli barát című filmben, de ott annyira mellékszereplő volt, hogy az IMDB-n a karaktere nevéhez annyit írtak, hogy "táncos a McDonalds-ban". A '90-es évek elején több sorozatban játszott, ilyen volt a Molloy vagy a Ferris Bueller, de végül a világ 1994-ben ismerte meg Rachel Karen Greenként. A Jóbarátok előrehaladtával egyre több szerepet kapott, ráadásul igazi szexszimbólummá vált. Sok férfi rajongója volt szerelmes belé, a nők pedig imádták a stílusát, a '90-es években mindenki a Rachel-frizurát kérte a fodrásztól. Idővel sokat változott Jennifer Aniston megjelenése és kisugárzása is, ma már vérbeli hollywoodi díva, de, mielőtt híres lett, egy egyszerű, fiatal kislány látszatát keltette. Régi fotóin hirtelen alig lehet felismerni. Ráadásul a karrierje legelején egy orrműtéten is átesett, mert nem volt megelégedve a formájával.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett fiatalon Jennifer Aniston.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük