David és Victoria Beckham lánya jól megnőtt: Harper friss fotóján ilyen édesen öleli át apját
Harper Seven Beckhamről és David Beckhamről nagyon aranyos fotót posztolt édesanyja.

david és victoria beckham cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham négy gyermek büszke szülei, legidősebb gyermekük, Brooklyn már nagykorú, idén márciusban lett 21 esztendős, Romeo 17, Cruz 15, Harper Seven pedig júliusban kilencéves lesz.

Jól megnőtt Harper Seven Beckham

Mintha csak egy vagy két évvel ezelőtt lett volna, hogy a család legkisebb tagja megszületett, pedig Harper már egy kész kis hölgy, fiatal kora ellenére nagyon ügyes, előfordul, hogy ő készíti a vacsorát az egész családnak, természetesen azért a szülők is segítenek neki. Victoria Beckham tavaly ősszel megosztotta Instagramján, hogy lánya bolognait készített.

Legutóbb egy cuki apa-lánya fotót posztolt róluk, a rajongók olvadoztak a kép láttán, mindenki dicsérte, hogy mennyire aranyosak együtt.

Képes összeállításunkban megnézheted a legfrissebb felvételeket a kis Harperről.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük