Sandra Bullock megmutatta ritkán látott lányát: Laila irtó édes csemete
A színésznő viszonylag ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt a gyerkőceivel.

sandra-bullock-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock hosszú éveken keresztül próbálkozott volt férjével, Jesse G. Jamesszel szülővé válni, azonban a színésznő mégsem tudott teherbe esni. A gyógyszerek és a mesterséges megtermékenyítés sem hozta meg a várt eredményt, így az adoptálás mellett döntöttek annak ellenére, hogy a férfinak korábbi házasságából már volt három gyermeke.

Az örökbefogadási procedúrát Bullock és férje még közösen indították el, de miután hűtlenségre hivatkozva 2010-ben beadták a válópert, Bullock egyedülállóként kérvényezett örökbefogadást. Így került hozzá 2010-ben Louis, majd 2015-ben Laila.

Ilyen cuki Sandra Bullock lánya

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő óvja gyermekeit a reflektorfénytől, ritkán lehet találkozni a tízéves kisfiával és a nyolcéves lányával, akiket nemcsak ő, de a színésznő jelenlegi párja, Bryan Randall is sajátjaként szeret. Legutóbb kislányával mutatkozott a Red Table Talks című műsorban, az interjút webkamerával vették fel. A tüneményes Laila megköszönte az egészségügyi dolgozóknak, hogy felveszik a harcot a koronavírussal, és ápolják a betegeket.

sandra bullock lánya 2
Fotó: Facebook/Red Table Talks

A kisfiát csecsemőként adoptálta, lánya viszont már hároméves volt, amikor magához vette, de állítja, ennél jobban nem is dönthetett volna. A People magazinnak ezt nyilatkozta csemetéiről még 2018 decemberében.

Sandra Bullock le sem tagadhatná, mennyire imádja kislányát.
Sandra Bullock le sem tagadhatná, mennyire imádja kislányát.
Fotó: Facebook/Red Table Talks

- Örömmel mondhatom, hogy a legjobb időben lettem édesanya, és a legjobb gyerkőcöket kaptam a sorstól. A Batmanek és legók mellé rózsaszín játékok és csillámpor is került Laila érkezésével. A családom színes, összetett, dilis, szerető és megértő. Pont olyan, mint amilyennek egy igazi családnak lennie kell - nyilatkozta a lapnak.

Bradley Cooper kislánya az egyik legaranyosabb sztárcsemete

Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya, Lea imádni való gyerkőc. Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy a sármos színész csemetéje.

Ezt is szeretjük