Victoria Beckham 71 éves édesanyja ilyen csinos volt Brooklyn esküvőjén: Jackie nagyon fiatalos nő
Victoria Beckham megmutatta, hogyan festett édesanyja Brooklyn Beckham esküvőjén.

GettyImages-1060552960
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a hétvégén tartották meg David és Victoria Beckham legidősebb fiának, Brooklynnak az esküvőjét. Természetesen egy családtag sem hagyta ki a nagy napot, így Victoria szülei is részt vettek a Palm Beachen megrendezett lakodalmon.

A 47 éves divattervező az Instagramon mutatta meg, milyen csinos volt édesanyja, Jackie Adams.

Victoria Beckham anyja Brooklyn Beckham esküvőjén

A Spice Girls egykori énekesnője a 24 óráig elérhető Instagram Storiesban posztolt egy közös fotót a szüleivel, Anthonyval és Jackie-vel. Mindhárman nagyon elegánsak voltak, Victoria egy ezüst, szaténanyagból készült Valentino-kreációt viselt, érdekesség, hogy Nicola Peltz, a menyasszony is ugyanerre a márkára tette le a voksát a nagy napon.

victoria-édesanyja
Fotó: Instagram/Victoria Beckham

A 71 éves Jackie egy lánya által tervezett kosztümben ment a lakodalomra, a sötétkék kreáció remekül állt neki. Nagyon fiatalos és csinos a stílusa, bőven letagadhatna a korából néhány évet.

Victoria a közösségi oldalán utoljára március 27-én mutatta meg édesanyját, ugyanis aznap tartották meg Angliában az anyák napját, akkor egymást átkarolva pózoltak. A felvételre több mint 173 ezer lájk érkezett. A rajongók is kiszúrták, mennyire csinos Jackie.

„Anyukádnak ugyanolyan jó a stílusa, mint neked!”, „Ah, Jackie mindig olyan csodás és trendi. Nagyon gyönyörű anyukád van, persze ne feledkezzünk meg a nagy főnökről, Tonyról sem! Puszillak benneteket.”,„Elképesztően néz ki édesanyád, ez egy gyönyörű kép kettőtökről” - fogalmazták akkor.

Szülei 1970-ben keltek egybe, Victoria ezután négy évvel később jött a világra Harlow városában. Ő a legidősebb gyermekük, később a sztárnak született egy húga, Louise és egy öccse, Christian. A gyerekeket Goffs Oakban nevelték fel. Édesanyja régen biztosítási ügyintéző és fodrász volt, míg apja elektronikai mérnökként dolgozott. A házaspár egy elektronikai nagykereskedelmi üzletet alapított, amelynek köszönhetően jólétben tudták felnevelni gyermekeiket.

Érdekesség, hogy amikor Victoria a St. Mary’s High School tanulója lett, megkérte édesapját, hogy a Rolls Royce-ukkal ne a középiskola előtt tegye ki, mert zavarban volt attól, hogy nagyobb gazdagságban él, mint az osztálytársai.

David és Victoria Beckham lánya, Harper

Képes összeállításunkban megnézheted Harper Seven Beckham friss képeit.

Ezt is szeretjük