Felismered a 13 éves Victoria Beckhamet? A retró külsőt imádták az Instagram-követői
Victoria Beckham két régi felvételt is megosztott az oldalán.

victoria-beckham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírességek arcát majdnem annyira jól ismerjük, mint azokét, akik közvetlen környezetünkben élnek. Nem csoda, hiszen nap mint nap látjuk őket a magazinok címlapjain, a tévében vagy az óriásplakátokon. Gyerekkori fotóikkal már nehezebb dolgunk van, egyes sztárok annyira másképp néztek ki azelőtt, hogy híresek lettek, hogy szinte a lehetetlenséggel egyenlő beazonosítani őket fiatalon.

Victoria Beckham is elmondhatja magáról ezt. Mielőtt 1996-ban a Wannabe című dallal berobbant a köztudatba a Spice Girls együttessel, teljesen másképp nézett ki. 

Victoria Beckham 13 évesen

David Beckham felesége nem sűrűn szokta megmutatni, milyen kincseket rejt a család fotóalbuma, így amikor mégis úgy dönt, hogy kislánykori képet posztol magáról, a követői mindig repesnek a boldogságtól. Csütörtökön is örültek, amikor a nemzetközi kutyanap apropóján kedvencük két felvételt is közzétett az oldalán arról, hogyan nézett ki 13 évesen. A második fotóért kattints a kép jobb oldalán látható nyílra.

Az első felvételen mosolygós kamaszként, igazi retró külsővel látható akkori kis kedvencével, Bamibival. A második kép pedig egy kutyakiállítás után készült róla.

"Néhány retró pillanat. 13 évesen a kutyámmal, Bamibival és a most újra divatba jött ikonikus banáncsattal a hajamban. (Már akkor is előre láttam a trendeket)” - viccelődött a bejegyzésben.

Victoria Beckham 1996-ban, amikor berobbant a Spice Girls énekesnőjeként, és napjainkban.
Victoria Beckham 1996-ban, amikor berobbant a Spice Girls énekesnőjeként, és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Victoria Beckham

A rajongók imádták látni, milyen volt bájos kislányként. Jó páran akadtak, akik nem tudták szó nélkül hagyni, hogy a régi fényképeken mennyire hasonló vonásokkal rendelkezett, mint középső fia, Romeo.

Az énekesnőből lett divatmogul és üzletasszony egyébként Nagy-Britanniában, Hertfordshire megye egyik városában nőtt fel egy viszonylag tehetős angol család legidősebb gyermekeként. Bár senki nem volt a családjában, aki a szórakoztatóiparban dolgozott volna - édesapja például elektromérnökként kereste a kenyerét - ő már attól kezdve tudta, hogy a reflektorfényben van a helye, hogy 1980-ban, hatévesen megnézte a Fame című musicalt.

Így néznek ki napjainkban a Spice Girls tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Spice Girls sztárjai.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük