Victoria Beckham kamaszkori fotója - Nem volt mindig tökéletes a külseje
Az egykori Posh Spice rengeteget változott a felnőtté válás során.

victoria-beckham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham nem mindennapi karriert futott be, tinédzserként modellkedett, majd a Spice Girls énekesnője lett, napjainkban pedig divattervezéssel foglalkozik. 

Amikor a világ megismerte a Spice Girls Posh Spice-jaként, akkor volt 22 esztendős. Irtó dögös volt a megjelenése, sokaknak ő lett az egyik példaképe. Bár nagyon fiatalon került a reflektorfénybe, tinikorában még teljesen másképp festett.

Victoria Beckham tinikori képei

Napjainkban ő az egyik legjobban öltözött világsztár, akinek outfitje mindig kifogástalan és stílusos. Bár tinédzserként is ápolt volt a megjelenése, akkor még távol volt attól a kifinomult, stílusos szépségtől, mely ma már sugárzik belőle. Kamaszként még nem rendelkezett tökéletes fogsorral. Victoria Adams 12 évesen kezdte modellkarrierjét, később pedig egy hatalmas áruház parfümosztályán is kezelte a kasszát.

Mint szinte minden tini, küszködött azzal, hogy elfogadja külsejét, talán ez is közrejátszhatott abban, hogy hamar kés alá feküdt.

Az évek múlásával egyre szebbek lettek a vonásai, és persze azok a szépészeti beavatkozások is meglátszanak, melyeken átesett: kusza fogait megcsináltatta, hogy szebb legyen a mosolya, orrát keskenyebbre szabatta, száját feltöltette, és mindössze 18 éves volt, amikor úgy döntött, hogy nagyobb kebleket csináltat magának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Back at the office in #VBPreSS20 prints xx VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A plasztikai beavatkozások ellenére - melyeket sokáig tagadott a nagy nyilvánosság előtt - az egyik legszebb és legkülönlegesebb arckarakterű sztár, aki húsz évvel ezelőtt még a világ legszexibb focistájának, David Beckhamnek is elcsavarta a fejét.

Így festenek napjainkban a Spice Girls tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Spice Girls sztárjai.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük