Geri Halliwell volt a Spice Girls vörös bombázója – A 47 éves sztár ma már kétgyerekes édesanya
Geri Halliwell napjainkban sokkal konzervatívabb külsővel hódít, de így is gyönyörű.

spice-girls
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne minden idők legsikeresebb lányegyüttesére, a Spice Girlsre? Miután berobbantak Wannabe című slágerükkel, az egész világ egy csapásra megszerette őket. Dalaikért tinédzserek milliói rajongtak, minden kislány olyan akart lenni, mint Posh, Baby, Sporty, Scary és Ginger Spice.

Geri Halliwell, azaz Ginger Spice volt az első, aki bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd. A 47 éves sztár ma is bomba formában van, bár már jóval visszafogottabb ruhákat részesít előnyben, mint a húszas éveiben. Viszont vörös fürtjeitől a mai napig nem vált meg. 

Énekesnői pályafutása mellett sikeres gyermekkönyvíró is lett, két csemetéje van, a 13 éves Bluebell és a kétéves George.

A lánycsapat a kiválása után még kiadott egy albumot Forever címmel, de nem sokra rá mindannyian saját útjaikat kezdték járni, családot alapítottak, vagy hasonlóan szólóénekesi pályára léptek. Kilenc évvel később jelentették be, hogy egy hatalmas turné keretein belül újra összeállnak, azóta is koncerteznek kisebb-nagyobb megszakításokkal. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a Spice Girls tagjai napjainkban.

Ezt is szeretjük