Geri Halliwell volt a Spice Girls vörös bombázója – A 47 éves sztár ma már kétgyerekes édesanya

Geri Halliwell napjainkban sokkal konzervatívabb külsővel hódít, de így is gyönyörű.

Spice Girls Geri Halliwell
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne minden idők legsikeresebb lányegyüttesére, a Spice Girlsre? Miután berobbantak Wannabe című slágerükkel, az egész világ egy csapásra megszerette őket. Dalaikért tinédzserek milliói rajongtak, minden kislány olyan akart lenni, mint Posh, Baby, Sporty, Scary és Ginger Spice.

Geri Halliwell, azaz Ginger Spice volt az első, aki bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd. A 47 éves sztár ma is bomba formában van, bár már jóval visszafogottabb ruhákat részesít előnyben, mint a húszas éveiben. Viszont vörös fürtjeitől a mai napig nem vált meg. 

Énekesnői pályafutása mellett sikeres gyermekkönyvíró is lett, két csemetéje van, a 13 éves Bluebell és a kétéves George.

A lánycsapat a kiválása után még kiadott egy albumot Forever címmel, de nem sokra rá mindannyian saját útjaikat kezdték járni, családot alapítottak, vagy hasonlóan szólóénekesi pályára léptek. Kilenc évvel később jelentették be, hogy egy hatalmas turné keretein belül újra összeállnak, azóta is koncerteznek kisebb-nagyobb megszakításokkal. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a Spice Girls tagjai napjainkban.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük