Geri Halliwell volt a Spice Girls vörös bombázója – A 47 éves sztár ma már kétgyerekes édesanya

Geri Halliwell napjainkban sokkal konzervatívabb külsővel hódít, de így is gyönyörű.

spice-girls
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne minden idők legsikeresebb lányegyüttesére, a Spice Girlsre? Miután berobbantak Wannabe című slágerükkel, az egész világ egy csapásra megszerette őket. Dalaikért tinédzserek milliói rajongtak, minden kislány olyan akart lenni, mint Posh, Baby, Sporty, Scary és Ginger Spice.

Geri Halliwell, azaz Ginger Spice volt az első, aki bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd. A 47 éves sztár ma is bomba formában van, bár már jóval visszafogottabb ruhákat részesít előnyben, mint a húszas éveiben. Viszont vörös fürtjeitől a mai napig nem vált meg. 

Énekesnői pályafutása mellett sikeres gyermekkönyvíró is lett, két csemetéje van, a 13 éves Bluebell és a kétéves George.

A lánycsapat a kiválása után még kiadott egy albumot Forever címmel, de nem sokra rá mindannyian saját útjaikat kezdték járni, családot alapítottak, vagy hasonlóan szólóénekesi pályára léptek. Kilenc évvel később jelentették be, hogy egy hatalmas turné keretein belül újra összeállnak, azóta is koncerteznek kisebb-nagyobb megszakításokkal. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a Spice Girls tagjai napjainkban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük