Kiderült, tényleg leköpte-e Harry Styles Chris Pine-t a velencei filmfesztiválon: botrány tört ki a filmjük premierjén
Hatalmas botrány tört ki a Nincs baj, drágám című alkotás premierjén a velencei filmfesztiválon.

chris-pine-és-harry-styles-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A velencei filmfesztiválon bemutatták Olivia Wilde Nincs baj, drágám című filmjét Florence Pugh és Harry Styles főszereplésével. Az alkotás premierjéről több botrányos pillanat terjedt el vírusszerűen az interneten.

Köztük volt Harry Styles és Chris Pine esete is, ugyanis az egyik videófelvételen úgy tűnt, mintha utóbbit leköpte volna kollégája. Pine sajtósán keresztül árulta el, ebből mi volt igaz, írta meg a People magazin.

A Nincs baj, drágám című film körül botrány tört ki a velencei filmfesztiválon

Az alábbi rövid felvétel a bemutatóteremben készült, Styles pont leült az éppen tapsoló Pine mellé. Miközben elfoglalta volna a helyét, úgy tűnt, mintha tényleg leköpte volna, sőt még Chris Pine testbeszéde is arra utal, hogy valami történt: egyből abbahagyta a tapsolást, majd a tekintetével végigmérte a testét, ezután megrázta a fejét, és végül elnevette magát. A rajongókat megosztotta a felvétel, egyesek szerint egyértelmű, hogy Styles leköpte kollégáját, mások szerint viszont nem.

Chris Pine szóvivője reagált a történetre.

- Ez egy nevetséges történet, egy teljes kitaláció és egy furcsa online illúzió eredménye, amely egyértelműen megtéveszti az embereket, és lehetővé teszi az ostoba spekulációt. Csak hogy tisztázzuk, Harry Styles nem köpte le Chris Pine-t. Tisztelik egymást, minden más felvetés nyilvánvaló kísérlet olyan dráma létrehozására, amely egyszerűen nem létezik.

Nem ez volt az egyetlen balhé a film hétfői bemutatóján. Florence Pugh, aki korábban nem sok energiát fektetett bele a film reklámozásába, még az alkotás sajtókonferenciájára sem ment el, amit Velencében tartottak, ám a premierre megérkezett. A vörös szőnyegen mindegyik kollégáját nagy örömmel üdvözölte, kivéve két embert: Harry Styles-t és Olivia Wilde-ot. Feltűnően kerülte őket, ezt pedig a szemfüles rajongók is kiszúrták.

A rendezőnő és Styles még a forgatáson szerettek egymásba, ám a bennfentesek szerint Pugh-ot zavarta, hogy ők ketten egymásra találtak. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a színésznő jóval kevesebb gázsit kapott, mint kollégája, pedig az alkotást inkább ő viszi a hátán: Florence Pugh 700 ezer dollárt, Styles viszont 2,5 millió dollárt kapott a szerepéért. Az sem tetszett neki, hogy Wilde folyamatosan a szex témakört hozta elő, ha az új filmjéről kommunikált, Pugh azonban kijelentette, nem azért van a filmiparban, hogy csak a szexjeleneteiről beszéljenek.

Pugh a premier után sem vette fel a szemkontaktust a rendezőnővel, erről is készült videó, amit az alábbi Twitter-bejegyzésben nézhetsz meg.

Az már csak hab volt a tortán, hogy megindultak a pletykák: Olivia Wilde és Harry Styles szakíthatott, ugyanis a premieren feltűnően kerülték ők is egymást, de valószínűleg ezt azért tették, mert nem akarták ellopni a show-t a film elől. A Twitteren több videófelvétel kikerült, amelyeken látható, hogy nincsenek rossz viszonyban.

Botrány Brooklyn Beckham esküvőjén

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvője sem telt el dráma nélkül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük