Brooklyn Beckham felesége dühöngve hagyta faképnél a násznépet a lagzin: Victoriára emiatt akadt ki
Nicola Peltz Victoria Beckham miatt hisztizett a saját esküvőjén.

beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit sajtóban több cikk jelent meg arról, hogy Brooklyn Beckham újdonsült felesége, Nicola Peltz valójában nem ápol jó viszonyt anyósával, Victoria Beckhammel. A hidegháborús helyzetet az váltotta ki, hogy a menyasszony nem volt hajlandó Victoria saját tervezésű ruháját viselni a nagy napon, emellett a szervezésbe sem akarta őt bevonni.

Bár a páros augusztusi interjújában tagadta, hogy rosszban lennének, ám ahogy egy régi mondás tartja: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. A Daily Mail legfrissebb riportjából kiderült, Nicola a lagzi közepette még a násznépet is faképnél hagyta.

Nicola Peltz hisztije az esküvőjén

A Floridában megtartott esküvőre számos híresség meghívást kapott, köztük volt Marc Anthony is, aki fellépett a lagzin. Az énekes még beszédet is mondott, ám az egyik bennfentes szerint végig Victoriát méltatta, emiatt Nicola vérig sértődött.

- Lényegében az egész beszéd egy óda volt Victoriához, ami arról szólt, mennyire fantasztikus nő. Nicola szeret a figyelem középpontjában lenni, különösen az esküvője napján vágyott erre. Szóval ez nagyon felkavarta őt. A ceremónia közepette kiviharzott a teremből nővérével, Brittanyval és az édesanyjával, miközben sírva fakadt - emlékezett vissza az informátor az estére.

Egy másik forrás picit másképp adta elő a sztorit, azt elismerte, hogy az ifjú ara tényleg felhúzta magát a lagziján, de a fő problémája az volt, hogy anyósa ellopta előle a show-t az első zeneszám felcsendülésénél, ami a You Sang To Me volt Marc Anthonytól.

- Marc megkérte Nicolát és Brooklynt, hogy válasszák ki, melyik a kedvenc daluk tőle, mert akkor azt majd előadja nekik. Nicola azért viharzott ki a teremből, mert azt hitte, Marc az első hivatalos táncukat vezeti fel a dallal, amit férjként és feleségként tesznek meg. Viszont mindenféle figyelmeztetés nélkül, Victoria kérésére Marc váltott, és anya-fia táncra invitálta őket, miközben ugyanaz a szám csendült fel.

- A vendégek zöme tisztában volt vele, hogy valami nem stimmelt. Kellemetlen volt a pár számára, akik azt gondolták, hogy ez egy különleges pillanat lesz számukra.

Az is kiderült, hogy a Peltz család elég magas összeget fizetett a Grammy-díjas énekesnek és a bandájának, hogy zenéljenek, annak ellenére, hogy Anthony évek óta jó barátságot ápol Beckhamékkel.

Brooklyn nagyon kellemetlenül érezte magát felesége kirohanása után, úgy érzi, két tűz közé került.

- Brooklyn nagyon rosszul érezte magát, mert az anyja egyszerűen lesz*rta az egészet. Victoria azt gondolja, hogy Nicola csak egy elkényeztetett kölyök. 

Harper Seven Beckham így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Beckhamék lánya.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük