Victoria Beckham menyét plasztikával vádolják: Nicolát fel sem lehet ismerni a tinikori képén
Nicola Peltzet több pletykaoldal plasztikával gyanúsítja.

nicola-peltz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicola Peltz színésznőt nemcsak a filmjei miatt ismerhetik sokan, hanem azért is, mert ő Brooklyn Beckham felesége.

David és Victoria Beckham legidősebb fia idén tavasszal vezette oltár elé Nelson Peltz milliárdos üzletember és Claudia Heffner modell lányát. Nicolát mindenki szőke tincsekkel szokta meg, ám tiniként egyáltalán nem így nézett ki, emiatt többen plasztikával vádolják.

Nicola Peltzet plasztikával gyanúsítják

A legtöbb bulvárlapnál rendszeresen felmerül, hogy melyik sztár plasztikáztatott, és kik azok, akik az anyatermészetnek köszönhetik a külsejüket. Nicola Peltz neve is több weblapon felmerült, a Celebrity Plastics Instagram-oldal még egy összehasonlítást is készített. A bal oldali fotó Peltz tinikorából való még. Hirtelen rá sem ismertünk.

Az oldal feltételezése alapján a 27 éves lányon nem csak a hajszíne más, szerintük egyértelmű, hogy több szépészeti beavatkozáson átesett. Véleményük szerint átszabatta az orrát, feltöltette az ajkait, emellett homlokfelemelést is végeztek nála.

Az oldal több követője egyetértett abban, hogy orvosi segítséget kért, egyesek csak a szájfeltöltésben hisznek, mások viszont úgy látják, nem plasztikáztatott, szimplán az idő haladtával az ő arca is megváltozott.

A színésznő sosem erősítette meg, de nem is tagadta, hogy valaha elvégeztek az arcán bármilyen beavatkozást.

Julia Volkova a plasztikai műtétjei után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott a t.A.T.u énekesnője, Julia Volkova.

Ezt is szeretjük