Victoria és David Beckham lányából bájos kiskamasz lett: a 11 éves Harpernek gyönyörű, hosszú haja van

Victoria és David Beckham lánya, Harper július 10-én lett 11 éves.

Victoria Beckham lánya, Harper
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham és David Beckham legkisebb csemetéje 2011. július 10-én látta meg a napvilágot,  Harper Seven az egyetlen lánygyermekük, aki egyértelműen a család szeme fénye. Bátyjai, Brooklyn, Romeo és Cruz a kiskamasz elsőszámú védelmezői.

Victoria és David Beckham lánya, Harper

Harperről vasárnap több friss képet posztoltak családtagjai az Instagram-oldalra születésnapja alkalmából, Victoria Beckham fotóin látszik a legjobban, már milyen szép nagylány lett belőle. A Spice Girls egykori tagja a Vogue-nak adott interjúban mesélt utoljára a lányáról. Akkor szóba került a közösségi média és az, mennyire félti a gyerekét a támadó, testszégyenítő kommentelőktől.

Harpernek még nincs közösségi oldala, szóval egyelőre emiatt nem kell aggódnunk. De látva, hogy az emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni, igen, ez valóban aggályos. A lányom abban a korban van, amikor a teste átalakuláson megy keresztül, viszont gondoskodunk arról, hogy sokat kommunikáljunk erről az egész családdal, és kedves barátokkal vegye körül magát. De ez elég ijesztő, nem hazudhatok.

Bevallotta azt is, hogy kislánya kendőzetlenül őszinte vele, a múltkor például a '90-es években hordott ruháira tett megjegyzést. Szerinte Victoria szoknyái túl keveset takartak, amit elfogadhatatlannak tart, és ha ő nagy lesz, biztosan nem fog így öltözködni.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük