Hugh Grant ritkán látott, csinos feleségével: Anna 3 gyerekkel ajándékozta meg a sztárt

Hugh Grant és felesége, Anna Elisabet Eberstein 2018 óta házasok.

hugh-grant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Grant régen hallani sem akart arról, hogy családot alapítson, sok rajongója azt gondolta róla, sosem ér révbe, azonban ahogy belépett az ötvenes éveibe, minden megváltozott. Ma már öt gyermek édesapja, ráadásul felesége is van, a nála 19 évvel fiatalabb Anna Elisabet Ebersteint vette el 2018-ban.

Hugh Grant és felesége

Mielőtt Annával összejött volna, Tinglan Hong volt a kedvese, a nő 2011-ben szülte meg Tabitha lányukat, végül ugyanebben az évben szétmentek. Ezután a svéd származású filmproducerrel, Annával járt, aki 2012 szeptemberében hozta világra első közös gyereküket, Johnt. Igen ám, azonban az exe is várandós volt tőle, Tinglan 2013 februárjában szülte meg Felixet. Annával ebben az évben különváltak, de Grant megbánta a szakításukat.

A nő végül 2015-ben adott neki egy utolsó esélyt, szerencsére ezután nem keletkezett semmilyen nagyobb dráma az életükben. Anna további két csemetével ajándékozta meg a Bridget Jones sztárját, az egyik 2015 decemberében, a másik 2018 tavaszán született meg. Még ebben az évben összekötötték az életüket, esküvőjük idején Grant 57 éves volt.

- Csodálatos érzés, amikor ennyi szeretet vesz körül téged. Amikor megtapasztalod, hogy hirtelen jobban szeretsz valakit, mint saját magadat - fogalmazta a színész az apaságról a People magazinnak.

Élete legjobb döntésének tartja, hogy belevágott a családalapításba, nem mellesleg feleségével is jól kiegészítik egymást. Olykor együtt mutatkoznak nyilvánosan, a nő szívesen elkíséri premiereke és díjátadókra. Ezen a héten a wimbledoni teniszbajnokságon örökítették meg őket.

Képes összeállításunkban megnézheted Hugh Grant és felesége közös fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük