Az 53 éves Renée Zellweger emiatt nem akart gyereket: sztárok, akik lemondtak az anyaságról

Mutatjuk, kik azok a sztárok, akiknek nincs gyerekük.

renee-zellweger-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A társadalom szemében a mai napig furcsa az a nő, aki önszántából nem vállal gyermeket, nem akar édesanya lenni. 

Pedig sokan vannak ők, köztük hírességek is, mint például Renée Zellweger, aki egy csöppet sem bánja, hogy a babázás klasszikus értelemben kimaradt az életéből. 

Sztárok, akiknek nincs gyerekük

A most 53 éves Renée Zellweger fiatalon Jim Carrey-vel alkotott egy párt, majd 2000-ben szakítottak. Ezután a The White Stripes zenekar énekese, Jack White volt a kedvese. 2005-ben egy countryzenész, Kenny Chesney felesége lett, ám a családalapítás ekkor is elmaradt, a házasságot négy hónap után érvénytelenítették. 

A sok csalódás ellenére hisz abban, hogy boldog lehet, jelenlegi párja a 43 éves brit műsorvezető, Ant Antstead. A férfinak korábbi házasságából három gyereke született, két kisfiú és egy kislány, így René Zellweger egy ideje mostohaanyukaként éli az életét. 

- Soha nem vágytam a gyerekvállalásra életem során, tényleg. Mindig olyan voltam, hogy ahogy alakul, úgy lesz, kíváncsian vártam, mi következik. Soha nem terveztem el ennyire az életemet, nem sorakoztattam fel, hogy ezek a kötelező dolgok a boldogságomhoz - nyilatkozta egy 2018-as interjúban a gyerekvállalásról. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hollywoodi hírességek, akik úgy gondolkodnak ebben a kérdéseben, mint Renée Zellweger! 

Cover-fotó: Getty Images/ JC Olivera

Ezt is szeretjük