Mel Gibson és ritkán látott, kamasz lánya: a 12 éves Lucia rengeteget nőtt

Mel Gibsont és lányát, Luciát Malibun örökítették meg.

mel-gibson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mel Gibson kilenc gyermek édesapja, volt felesége, Robyn Moore egy lánnyal és hat fiúval ajándékozta meg: Hannah 1980-ban, Edward és Christian 1982-ben, William 1985-ben, Louis 1988-ban, Milo 1990-ben, Thomas 1999-ben látta meg a napvilágot. Jelenlegi párjával, Rosalinddal egy kisfiút nevelnek, Lars 2017-ben született. A sztárnak van még egy gyermeke, a 12 éves Lucia, akinek édesanyja Oksana Grigorieva.

Mel Gibson lánya

Gibson 2007-ben ismerte meg az orosz származású Oksana Grigorievát, kislányuk, Lucia 2009 októberében született meg. A színész kapcsolata nem ért békésen véget Oksánával, 2010-ben szakítottak, ezután a nő távoltartási végzést kért volt élettársa ellen, családon belüli erőszakra hivatkozott. Sikerült elérnie a célját, a sztár ebben az időszakban még a lányukat sem láthatta.

Végül 2011-ben ejtette a vádakat a színész ellen, ez év augusztusában megegyezett a volt párjával, kapott 750 ezer dollárt, illetve egy házat Sherman Oaksban, Kaliforniában, ahol lányukkal élhet. Amint Lucia betölti a 18. életévét, el kell adnia az ingatlant, az abból származó bevétel pedig a gyermekükre száll. 2014-ben a nő a 750 ezer dollár egy részét visszafizette férjének, mert Howard Stern rádióműsorában beszélt a kettejük ügyéről, ezzel megszegte a titoktartási szerződését.

A kislányt 2011 óta közösen nevelik. Luciát olykor a lesifotósok örökítik meg édesapja társaságában, ezen a héten Malibun látták őket, éppen bevásároltak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Mel Gibson kisebbik lánya, Lucia.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük