Mel Gibson és gyönyörű szerelme: a 31 éves Rosalind egy kisfiúval ajándékozta meg a színészt
Mel Gibson és Rosalind Ross nyolc éve vannak együtt.

mel-gibson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mel Gibson jelenleg hazánkban forgatja a Continental című minisorozatot, amely a John Wick-filmek előzményeként szolgál majd. Az Oscar-díjas színész és rendező a családját is magával hozta Magyarországra, párjával, Rosalind Ross forgatókönyvíróval 2014 óta elválaszthatatlanok.

Mel Gibson és párja

Mielőtt összesodorta volna az élet jelenlegi párjával, többször élt komoly kapcsolatban. 1980-ban vette feleségül Robyn Moore-t, aki egy lánnyal és hat fiúval ajándékozta meg: Hannah 1980-ban, Edward és Christian 1982-ben, William 1985-ben, Louis 1988-ban, Milo 1990-ben, Thomas 1999-ben látta meg a napvilágot. 26 év házasság után jelentették be, hogy tönkrement a kapcsolatuk, 2011-ben váltak el hivatalosan egymástól. Amikor még válófélben volt, Oksana Grigorieva párja lett, lányuk, Lucia 2009-ben született. 2010-ben szétmentek, a nő ekkor családon belüli erőszakkal vádolta meg a filmcsillagot, egy évvel később ejtette a vádakat ellene.

Gibson 2014-ben lett újra szerelmes, Rosalind Ross csavarta el a fejét, aki korábban lovastornász volt, manapság a filmiparban dolgozik, forgatókönyveket ír, emellett idén jelenik meg első filmje, amit ő maga rendezett, az alkotás a Father Stu nevet kapta.

Úgy ismerkedtek meg, hogy Ross egy állásra jelentkezett Gibson produkciós cégéhez forgatókönyvírói állásra, a közös munka pedig összehozta őket. A 34 és fél évnyi korkülönbség ellenére is jól kijönnek egymással. Gibson idén januárban lett 66, kedvese 32 éves lesz júliusban. 2017-ben született meg kisfiuk, Lars.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mel Gibson párja, Rosalind.

Ezt is szeretjük