Boris Becker ezt a nőt szereti: Lilian egzotikus szépség

Boris Becker és Lilian 2020-ban szerettek egymásba.

boris-becker
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boris Becker a '80-as és '90-es évek egyik legtehetségesebb teniszezője volt, hatszor nyert a Grand Slam-tornákon karrierje során. 17 évesen ő volt a legfiatalabb játékos, aki a Wimbledonon nyerni tudott. 1984-ben vált profivá, végül 1999-ben vonult vissza.

Ami a magánéletét illeti, kétszer nősült, de mindkét házassága tönkrement, jelenleg Lilian De Carvalho Monteiro a párja.

Boris Becker párja

Az 54 esztendős Beckert és Liliant először 2020 nyarán fotózták le egymással, azóta is együtt vannak. Azt nem tudták kideríteni a külföldi sajtó munkatársai, hogyan szerettek egymásba, ugyanis a sztársportoló óvja a magánéletét. Az sem derült ki, hogy választottja mennyi idős, ám a Daily Mail úgy tudja, a negyvenes éveiben jár.

GettyImages-1235754776
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Lilian nemcsak szép nő, hanem nagyon művelt is, politikai kockázatelemzőként dolgozik Londonban, három diplomát szerzett, ráadásul öt nyelven beszél.

A teniszező válását hivatalosan még nem mondták ki, így még mindig a holland modell, Lilly Kerssenberg férje. A nővel 13 évig voltak együtt, ebből kilenc évet házasokként töltöttek, ám 2018-ban tönkrement a kapcsolatuk. Egy közös fiuk született, Amadeus 2010-ban látta meg a napvilágot.

Ez a legfrissebb fotó Beckerről és párjáról, Lilianról.
Ez a legfrissebb fotó Beckerről és párjáról, Lilianról.
Fotó: Ricky Vigil M / Getty Images Hungary

- Sajnos Borisszal nem tudtuk megmenteni a házasságunkat, ez a valóság, de tényleg megpróbáltuk. Nem vagyok tele megbánással, hiszen annyi csodás emléket adott nekem, és egy hihetetlen fiúval ajándékozott meg. Ezért az egy dologért örökké hálás maradok neki, megtanulod a leckét, és továbblépsz - nyilatkozta a holland modell 2021-ben a Hello! magazinnak.

Lilly előtt Barbara Feltus volt a felesége, aki két fiút szült neki, Noah 1994-ben, Elias 1999-ben született. Vele nyolc év házasság után, 2001-ben váltak el. Balkézről is született egy gyereke, 1999-ben teherbe ejtette Angela Ermakovát, aki pincérnőként dolgozott. Lányuk, Anna 2000-ben született meg. Becker eleinte tagadta, hogy ő lenne az apa, de később elismerte ennek tényét, még egy DNS-teszt is igazolta ezt. 2007 novemberétől közösen nevelte a lányt Ermakovával.

Gabriela Sabatini így megváltozott

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt évek alatt Gabriela Sabatini.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük