Boris Becker fia göndör hajú szívtipró: így néz ki a 21 éves Elias

Boris Becker fia nem lép apja nyomába, nem a sport világában akar érvényesülni.

boris-becker-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boris Becker nevét nem csak a tenisz szerelmesei ismerik, a német sportoló világklasszis játékos volt a ’80-as és ’90-es években, akinek meccseit milliók izgulták végig. A bulvársajtóban is sokszor borzolja fel a kedélyeket a mai napig, a lapok hol magánéletéről, máskor botrányairól cikkeznek.

Boris Becker 21 éves fia, Elias

Pályafutása során rengeteg sikert ért el. Ám hat Grand Slam-győzelme és párosban szerzett olimpiai aranyérme mellett van még valami, amire büszke lehet: gyermekeire. A teniszezőnek három nőtől négy gyereke született. Első felesége, Barbara két fiút szült neki, és jelenlegi kedvese, Lily is egy fiúval ajándékozta meg. Továbbá van még egy házasságon kívül született lánya, Anna. Két idősebb fiából immár felnőtt, sármos férfi lett. Nem csoda, hogy a 21 éves Eliast kiszúrták a különböző divatcégek, a teniszcsillag középső fia igézően kék szemű, szőke fürtös szívtipró.

Noha Elias többek között olyan márkákat népszerűsít, mint a Calvin Klein vagy a Fendi, nem a modellszakmában szeretne érvényesülni. Azt sem tervezi, hogy az édesapja nyomdokaiba lép, a profi sport nem az ő asztala.

- Az emberek, akik nem ismernek, egyből azt várják el tőlem, hogy a sport világában alkossak nagyot. Bár imádok mozogni, és a teniszt is kedvelem, nem ez a szenvedélyem. Ami igazán érdekel az életben, az a filmkészítés. Akkor érzem magam otthonosan, ha forgatókönyveket írhatok, vagy rendezhetek. Művészként tudom magamat elképzelni. Az mindegy, hogy fotós, producer vagy rendező leszek, ez a világ érdekel. Sőt a színészet is nagyon menő lenne - mesélte a Frendy Lemorin nevű divatmárka által készített interjúban 2018-ban.

Képes összeállításunkban mutatjuk Boris Becker 21 esztendős fiát. Íme, a göndör fürtös szívtipró, Elias.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük