Emlékszel Gabriela Sabatinire? 51 évesen ilyen gyönyörű a legendás teniszcsillag

Gabriela Sabatini volt a '80-as és '90-es évek teniszcsillaga.

gabriela-sabatini-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gabriela Sabatini Argentína egyik nagy büszkesége, hatévesen már teniszezett, 1984-ben már junior világbajnok volt. 1988-ban Steffi Graf oldalán nyert Wimbledonban, emellett a szöuli olimpián ezüstérmet szerzett. 1989-ben a világranglistán a harmadik legjobb teniszezőnek számított, az 1990-es US Openen ő lett a legjobb, végül 1996-ban jelentette be visszavonulási szándékát.

Gabriela Sabatini fantasztikusan néz ki

Már a teniszkarrierje közepette megalapította a saját parfümmárkáját, illatai a mai napig kaphatóak a boltokban. Bár visszavonult, de a tenisz mostanság is közel áll a szívéhez, ha van valamilyen rendezvény, amire felkérik, szívesen vállalja, hogy ezzel népszerűsítse a sportot. 2020-ban a Wtatennis.com oldalnak adott interjút, amelyben elmesélte, amikor még a csúcson volt, nehezen birkózott meg a lesifotósokkal, ugyanis sosem szerette, ha a magánélete van terítéken. A teniszről bármikor mesél szívesen, de a privát dolgai nem tartoznak senkire.

- A tenisz miatt váltam közszereplővé, a mai napig ehhez tartom magam, mert szerintem csak szét kell választani a dolgokat. Mindig is kényelmesebben éreztem magam, ha magamnak megtarthattam a magánéletemet, és nem mutattam azt meg a nyilvánosságnak - fogalmazta.

Jelenleg Svájcban él, hobbija az utazás, sőt az elmúlt években a kávékészítés lett a nagy szenvedélye, még egy külön tanfolyamot is elvégzett. A sport is az élete része maradt.

- Mindig vannak dolgok, amikkel elszórakoztatom magam. Továbbra is sokat sportolok. Futok, biciklizem, úszom. Mindennap edzek. Olyan, mintha nem indulhatna el a napom testmozgás nélkül - magyarázta.

Ez az energikusság, ami benne van, a külsején is meglátszik, Instagram-oldalára néha posztol magáról egy-egy friss felvételt, amelyeken mindig nagyon gyönyörű. Az olimpikon májusban ünnepli majd az 52. születésnapját.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt évek alatt Gabriela Sabatini.

Ezt is szeretjük