Cristiano Ronaldo párjának már ekkora a babapocakja a 6. hónapban: Georgina ikrekkel várandós
Georgina Rodríguez megmutatta kerekedő babapocakját.

ronaldo-és-kedvese-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez még október végén jelentették be, hogy 2022-ben világra jönnek ikreik.

Ezzel a családjuk száma már nyolcfősre bővül: Ronaldo 2010-ben vált apává, ifjabb Cristianót egy béranya hozta világra, 2017-ben az ikrek, Eva és Mateo is ugyanilyen módon születtek meg, Georgina 2017 végén ajándékozta meg közös gyermekükkel, Alanával.

Georgina Rodríguez megmutatta kerekedő babapocakját

Georginának szépen kerekedik már a babapocakja, ahogy az az alábbi Instagram-felvételen is látszik. A héten új Netflix-sorozata, az Én vagyok Georgina miatt ment egy különleges fotózásra, ott készültek ezek a képek is.

Az életét bemutató széria január 27-én lesz elérhető a streamingplatformon, nemcsak ő, hanem természetesen Ronaldo és a gyermekeik is szerepelnek benne. A bemutatóból kiderült, hogy egy igazi családcentrikus személy, a gyerekek és a szerelme a legfontosabb a számára, igazi gondoskodó anyuka.

Az élete akkor változott meg gyökeresen, amikor a világ egyik legtehetségesebb futballistájába beleszeretett még 2016-ban. Régebben nehéz körülmények között élt, manapság viszont mindene megvan, éppen ezért nagyon szerencsésnek tartja magát, ám nem felejtette el, honnan jött.

Ronaldóval gyakran posztolnak szép családjukról, a képeiken látszik, mennyire összetartanak, és hogy szeretik egymást.

A sztárpár áprilisra várja az ikreket, az egyik egy kisfiú, a másik egy kislány lesz, ezt decemberben egy aranyos családi videóval jelentették be.

Shakira és Gerard Piqué fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiúk Shakira és Gerard Piqué csemetéi.

Ezt is szeretjük