Eva Longoria 3 éves gyereke már ilyen nagyfiú: Santiago cuki mosolyától te is elolvadsz
Eva Longoria sokáig nem vágyott az anyaságra, mégis az lett, de Santiago édes fotóit elnézve biztosan nem bánta meg!

evalongoria-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoria csupán 157 centi magas, mégis ő Hollywood egyik legnagyobb és legnépszerűbb sztárja. Ezt sokak kedvenc sorozatának, a Született feleségeknek köszönheti, amiben Gabrielle Solist alakította. 

A színésznő sokáig nem volt szerencsés a férfiakkal, ám harmadik férje, José Bastón igaz szerelemmel és egy kisfiúval ajándékozta meg. A kis Santiago 2018-ban jött a világra. 

Eva Longoria kisfia, Santiago

Eva Longoria egy vakrandin ismerte meg jelenlegi férjét, José Bastónt, a mexikói származású, dúsgazdag üzletembert. A férfi 2015-ben jegyezte el a színésznőt, egy évvel később keltek egybe. 2017 végén Eva bejelentette, hogy 42 évesen első gyermekével várandós. Kisfia, Santiago 2018 júniusában jött a világra

Eva Longoria nem az a fajta sztáranyuka, aki rejtegeti gyermekét a világ elől, a kis Santi elég gyakori szereplője az Instagram-oldalának. Ennek köszönhetően a sztár rajongói szinte napról napra követhetik nyomon, ahogy a kisfiú cseperedik. Mostanra már igazi virgonc rosszcsont, aki egyébként elképesztően hasonlít az anyukájára. 

Eva Longoria egyébként korábban úgy volt vele, talán soha nem vállal gyermeket, nem volt számára központi kérdés az anyává válás. 

- Mindig szerettem volna családot. Hiszek a családban. De a gyerekek a szerelem termékei. Szóval nem hiszem, hogy csak úgy bevállalok egy gyereket egymagam. Nem érzem szükségét a szaporodásnak - nyilatkozta 2014-ben a Parade című lapnak. 

A színésznő addig tényleg nem kezdett el az anyaságra fókuszálni, míg meg nem ismerte férje, José Bastón három gyerekét, akik az előző házasságából születtek. Ő lett ugyanis a 27 éves Natalia, valamint az ikrek, a 19 éves Mariana és Jose mostohaanyukája. Ez az új szerep változtatta meg annyira a gondolkodását, hogy végül ő is belevágott, és megszületett Santi. 

Ennyit változtak a Született feleségek férfi sztárjai

A Született feleségek 2004-ben kezdte meg hódító útját, a nyolc évadot megélt sorozat végül 2012 májusában fejeződött be. Hazánkban először a TV2 tűzte műsorra, de a Story TV a mai napig ismétli az epizódokat. A női sztárokról sok szó esik, de vajon mi van a férfiakkal?

Cover: Kevin Winter/Getty Images

Ezt is szeretjük