A nagy pénzrablás Tokiója ezt a sármos színészt szereti: 2016 óta elválaszthatatlanok
Úrsula Corberó és Chino Darín 2016-ban szerettek egymásba.

ursula-corbero-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úrsula Corberó az elmúlt években vált világsztárrá, ugyanis miután a Netflix felvette a katalógusába A nagy pénzrablás című sorozatot, onnantól kezdve nem volt megállás. A streamingszolgáltatón kiugróan nagy nézettséget produkált az eredetileg két évadra tervezett széria, a platform fejesei láttak fantáziát a folytatásban, így felkeresték a sorozat készítőit, nem akarnak-e további epizódokat gyártani. Végül igent mondtak, így lett a két évadból végül öt.

A sorozat utolsó évadát 2021-ben mutatták be, az első öt részt szeptemberben, míg az utolsó epizódok premierje december 3-án volt. Corberó a forrófejű és vakmerő Tokiót játszotta, karakterét rengetegen imádták. Míg a szériában Tokio szerelme Rio volt, akit Miguel Herrán játszott, a való életben valaki más dobogtatja meg a szívét.

Ő Úrsula Corberó párja

Corberó csupán 13 éves volt, amikor feltűnt a spanyol Mirall Trencat című sorozatban. Hazájában ünnepelt tinisztárnak számított, nem mellesleg gyönyörű teremtés volt, így az évek alatt többekkel volt párkapcsolata. 2008-ban Israel Rodriguez színész hódította meg a szívét, de két év után szakítottak, 2011-ben Feliciano López teniszező kedvese lett, de vele csak pár hónapig járt. 2013-ban Andrés Velancoso modell és színész lett a párja, de három év után, 2016-ban szakítottak. Nem maradt sokáig szingli, ugyanebben az évben keltette fel az érdeklődését kollégája, Chino Darín.

GettyImages-1176631943
Fotó: Juan Naharro Gimenez / Getty Images Hungary

A csupán egy évadot megélt spanyol thrillerszéria, a La embajada forgatásán ismerkedtek meg. Egymásba szerettek, és a mai napig kitartanak a másik mellett. Chino Darín az elPeriodicónak adott interjújában gyönyörűen nyilatkozott kedveséről.

- Szeretem azt az energiát, ami Úrsulában megvan, különösen akkor, amikor valami rossz történik vele, vagy valami olyan dologgal néz szembe, amit nem szeret. Megvan benne az a belső tűz, az a szikra, aminek köszönhetően bármire képes. Mindenkinek feldobja a hangulatát, ez az egyik káprázatos tulajdonsága. Aztán ott van a színésznői sokoldalúsága és a professzionalizmusa. Ő egy csodálatos nő - fogalmazta.

Az elmúlt években jól összecsiszolódtak, már egy pillantás alapján kitalálják, mire gondol a másik. Szeretnek együtt lenni, és élvezik egymás társaságát.

GettyImages-1037385996
Fotó: Juan Naharro Gimenez / Getty Images Hungary

Úrsula Corberó elmondta, a munkájuk miatt nem tudnak annyi időt eltölteni, mint egy átlagos pár, azonban olyankor Skype-on tartják a kapcsolatot, írta meg a Somagnews.com oldal. Bevallása szerint a színész inkább introvertált, ő viszont az extrovertáltabb személyiség. 

Úrsula Corberó dögös képei

Képes összeállításunkban megtekintheted Úrsula Corberó legdögösebb fotóit.

Ezt is szeretjük