A nagy pénzrablás Professzora ezt a nőt szereti a való életben: Blanca egy ikerpárt szült neki
Alvaro Morte kétgyermekes édesapa.

alvaro-morte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás című sorozat a Netflix egyik legnépszerűbb produkciója, a spanyol szériát eredetileg az Antena 3 csatorna sugározta, az első évad nézettségi adatai még jók is voltak, ám a másodiké epizódról epizódra egyre rosszabb lett. Végül a második évaddal befejezték a forgatási munkálatokat 2017-ben.

Ugyanebben az évben a Netflix megvette a sorozat streamingjogait, pár hónap alatt annyira népszerű lett a platformon, hogy a cég felkereste A nagy pénzrablás csapatát, nem akarnának-e új évadot csinálni. Végül beadták a derekukat, így a széria a világ egyik legnépszerűbb spanyol produkciójává nőtte ki magát. A csavaros történet, az érdekes karakterek és a kiváló színészi játékok mind hozzájárultak a sikerhez. Mindenkinek megvan a maga kedvenc szereplője, sokan a Professzort alakító Alvaro Mortéért rajonganak.

Alvaro Morte és felesége

Alvaro Morte karaktere a sorozatban Raquel Murillo felügyelőnőbe szeret bele, a való életben is foglalt a szíve. A 46 éves színész a 43 esztendős stylisttal, Blanca Clementével él házasságban már évek óta.

Morte nem azon ismert emberek közé tartozik, aki a magánéletét a nyilvánosság előtt kiteregetné, még olyan információk sem derültek ki az elmúlt években, pontosan hogyan, mikor és milyen körülmények között ismerte meg a feleségét. Az viszont tény róluk, hogy mind a ketten szenvedélyesen rajonganak a színházért. 2010-ben létrehozták a 300 Pistolas társulatot. Ezzel az volt a céljuk, hogy vérfrissítés történjen a szakmában, és modernebb, fiatalosabb stílusban adják elő a darabokat.

- Blancával néztünk egy klasszikus darabot, és végül mindketten bealudtunk rajta! Miért kéne a klasszikus színháznak unalmasnak lennie? Miért legyintenek sokan arra az ötletre, hogy beüljenek az Olmedo lovagjára vagy A balga dámára? (...) A célunk az volt, hogy innovatív, de őszinte módon, hitelesen, de ravaszság nélkül feldolgozzuk a klasszikusokat, és világos, közvetlen, friss és szórakoztató módon érjük el velük a nézőt - fogalmazta a színész a 300 Pistolas honlapján.

Nemcsak a közös cégük köti össze őket, hanem kétpetéjű ikergyermekeik is, akik 2014 szeptemberében jöttek a világra. Julietát és Léont nem mutatja meg sűrűn a közösségi oldalán, ha posztol is róluk képet, direkt olyan felvételt választ ki, amin nem nagyon kivehetőek a gyerekek arcvonásai. Ezt a cuki, ölelkezős fotót még 2017-ben töltötte fel az ikrekről.

Nagyon családcentrikus, egyszer így nyilatkozott a gyerekeiről:

- Igyekszem minél több időt szánni arra, hogy a törpéimmel lehessek. Amennyire csak tudom, élvezem a társaságukat - idézte szavait az Hola! magazin.

Felesége a legnehezebb időkben is kitartott mellette, 2011-ben rákot diagnosztizáltak nála, egy tumort fedeztek fel a lábában, de szerencsére sikerült a gyilkos kórt legyőznie.

Charlotte hercegnő így hasonlít az apjára

Képes összeállításunkban megnézheted, Charlotte hercegnő mennyire hasonlít Vilmos hercegre.

Ezt is szeretjük