A nagy pénzrablás Tokiója félmeztelenül pózolt: íme Úrsula Corberó legdögösebb fotói
Összegyűjtöttük Úrsula Corberó legdögösebb fotóit az elmúlt évekből.

ursula-corbero-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás, eredeti címén La Casa de Papel a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, a spanyol széria az egész világot lázban tartja, az ötödik évadjának első felét szeptember 3-án mutatták be, az utolsó epizódok december 3-tól lesznek elérhetőek a streamingszolgáltató oldalán.

 A sorozatnak köszönhetően a Tokiót alakító  Úrsula Corberó  igazi világsztárrá vált többi kollégájával együtt. A 32 éves színésznő, bár a sorozatban számtalan akciójelenet kulcsszereplője volt, azért olykor egy-két jelenetben megmutatta dögösebb oldalát, a való életben is bátran megéli nőiességét.

Úrsula Corberó dögös fotókon

Az 1989-ben született színésznő 2002-ben, 13 éves korában debütált a képernyőn, a Mirall trencat című spanyol sorozatban szerepelt. Igazi tinisztár lett hazájában, de A nagy pénzrablás hozta meg számára az igazi világsikert. Amikor a két évadból álló spanyol sorozat bekerült a Netflix katalógusába, egyik pillanatról a másikra megsokszorozódott az Instagram-követőinek száma, jelenleg több mint 23,7 millióan kíváncsiak a posztjaira. A szereplők közül ő az egyik legnépszerűbb.

Igazi modellalkat, persze a szép alakjáért sokat tesz, rendszeresen edz, mindennap legalább fél órát szán a testmozgásra. A gyakorlatok közül inkább a lábak és a fenék formálását megcélzó gyakorlatokat részesíti előnyben. A jógázás az egyik legnagyobb szenvedélye, írta meg a Gazzetta lap. Az étkezésére is odafigyel, rengeteg vizet iszik. Reggelire általában cukrozatlan zabpelyhet eszik gyümölccsel, ebédre azt eszik, amit kíván, persze odafigyel a mértéktartásra. Vacsorára nem szereti a nehéz ételeket, csirkét vagy halat választ a zöldségből álló körete mellé.

Az elmúlt években több alkalommal megmutatta szuper formáját, előfordult, hogy a félmeztelen fotózásra sem mondott nemet. Képes összeállításunkban megtekintheted Úrsula Corberó legdögösebb fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük