Ő A nagy pénzrablás Berlinjének élete szerelme: fotókon Pedro Alonso és gyönyörű párja
Pedro Alonso és Tatiana Djordjevic komoly párkapcsolatban élnek.

pedro-alonso-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás című sorozat ötödik évadának első felét szeptember 3-án mutatták be a Netflixen. A spanyol produkciónak eredetileg csak két évadja lett volna, azonban miután a széria felkerült a streamingszolgáltatóra, egy csapásra népszerűvé vált világszerte a Spanyol Királyi Pénzverde kifosztásáról szóló történet. Végül a Netflix felkereste a készítőket, nincs-e kedvük tovább folytatni az izgalmas történetet. Végül az ötödik évad lesz az utolsó, amelynek a második felét december 3-án mutatják majd be.

Mindenkinek megvan a maga kedvenc szereplője, a legnépszerűbbek között ott van a Berlint alakító Pedro Alonso is, aki talán az egyik legösszetettebb karakter az egész szériában. Eleinte arrogáns és kissé nárcisztikus, azonban éles eszű és kifinomult stílusú, egy igazi úriember. A második évadban az önfeláldozó jelleméről is tanúbizonyságot tesz. Bár sajnos ekkor meghal, de a készítők úgy oldották meg a forgatókönyv írását, hogy a további évadokban is kulcsszereplő maradhasson. 

Pedro Alonso párja

Bár a sorozatban Berlin szerelmi élete elég zűrzavaros, többször is elvált, a való életben Pedro Alonso boldog párkapcsolatban él. Szerelme Tatiana Djordjevic, akit Párizsban ismert meg, lényegében tényleg a véletlennek köszönhetik, hogy egymásba botlottak, mert az utcán kezdtek beszélgetni egymással, a találkozásukról a Vanity Fairnek adott interjújában mesélt.

GettyImages-1156754139
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

- Egyedül mentem Párizsba, tervek nélkül. Az első nap, amikor találkoztam vele, beszélgetni kezdtünk anélkül, hogy flörtöltünk volna. A beszélgetésünk végén megadtam neki a telefonszámom, hátha szeretne még találkozni velem abban a 11 napban, amennyit a városban töltöttem - fogalmazta.

Végül egymásba szerettek, azt nem árulta el, mikor találkoztak egymással először, azonban az elmúlt években több alkalommal is megjelentek Tatianával a vörös szőnyegen. Bolondul a gyönyörű nőért, aki egyébként hipnoterapeutaként dolgozik.

Tatiana az ő múzsája, 2020-ban adta ki a Libro de Filipo című könyvét, a kiadványt a szerelme inspirálta, ugyanis több Alonso által készített illusztráció is fellelhető benne. A nő bátorította, hogy készítse el ezt a művet.

GettyImages-1156166004
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

A színész óvja a magánéletüket, így a közösségi oldalára csak ritkán posztol a kedveséről. Az ötvenéves színésznek egy előző kapcsolatából született már egy lánya, Uriel 1998-ban látta meg a napvilágot.

Antonio Banderas és szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt szeret Antonio Banderas.

Ezt is szeretjük