A Stranger Things sztárja merészen kivágott estélyibe bújt: Katalin hercegné kedvenc márkáját viselte Sadie Sink

Sadie Sink legújabb filmje premierjén vett részt a 2022-es velencei filmfesztiválon.

Sadie Sink a 2022-es velencei filmfesztiválon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 4-én bemutatták a velencei filmfesztiválon a The Whale, magyarul A bálna című alkotást Brendan Fraser és a Stranger Thingsből ismert Sadie Sink főszereplésével.

A húszéves színésznő egyértelműen ellopta a show-t a vörös szőnyegen, egy különleges kreációban ment a filmje bemutatójára.

Sadie Sink a 2022-es velencei filmfesztiválon

Az ifjú sztár egy nagyon dögös estélyiben keltett feltűnést, a merészen kivágott, kristálykövekkel díszített kreációt az Alexander McQueen divatház egyik tervezője készítette. Katalin hercegnének is ez az egyik kedvenc márkája.

GettyImages-1420839479
Fotó: Ernesto Ruscio / Getty Images Hungary

A közel kétórás dráma hatalmas sikert aratott a fesztiválon, a cselekményszál szerint Brendan Fraser egy kórosan elhízott tanárt, Charlie-t alakítja, aki elhagyja a családját férfi szeretője miatt. Később szeretné újra kiépíteni a kapcsolatot elhidegült tinilányával, Ellie-vel, a kamaszt Sadie játssza, a kettejük viszonyának alakulása áll a történet középpontjában.

A film rendezője Darren Aronofsky, aki olyan alkotásokat készített karrierje során, mint a Rekviem egy álomért, az Anyám! vagy a Fekete hattyú.

Akik részt vettek a fesztivál vetítésén, mindnyájan egyetértettek abban, hogy A bálna egy gyönyörű és megható film, Fraser Oscar-díjat érdemelne az alakításáért, de a Stranger Things sztárjának játékát is dicsérték.

Női sztárok a 2022-es velencei filmfesztiválon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban léptek a vörös szőnyegre a női sztárok a filmfesztivál első napján.

A 74 éves Hillary Clinton babakék ruhában ment a velencei filmfesztiválra: ilyen estélyiket viseltek a sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük