A Stranger Things sztárja merészen kivágott estélyibe bújt: Katalin hercegné kedvenc márkáját viselte Sadie Sink
Sadie Sink legújabb filmje premierjén vett részt a 2022-es velencei filmfesztiválon.

sadie-sink-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 4-én bemutatták a velencei filmfesztiválon a The Whale, magyarul A bálna című alkotást Brendan Fraser és a Stranger Thingsből ismert Sadie Sink főszereplésével.

A húszéves színésznő egyértelműen ellopta a show-t a vörös szőnyegen, egy különleges kreációban ment a filmje bemutatójára.

Sadie Sink a 2022-es velencei filmfesztiválon

Az ifjú sztár egy nagyon dögös estélyiben keltett feltűnést, a merészen kivágott, kristálykövekkel díszített kreációt az Alexander McQueen divatház egyik tervezője készítette. Katalin hercegnének is ez az egyik kedvenc márkája.

GettyImages-1420839479
Fotó: Ernesto Ruscio / Getty Images Hungary

A közel kétórás dráma hatalmas sikert aratott a fesztiválon, a cselekményszál szerint Brendan Fraser egy kórosan elhízott tanárt, Charlie-t alakítja, aki elhagyja a családját férfi szeretője miatt. Később szeretné újra kiépíteni a kapcsolatot elhidegült tinilányával, Ellie-vel, a kamaszt Sadie játssza, a kettejük viszonyának alakulása áll a történet középpontjában.

A film rendezője Darren Aronofsky, aki olyan alkotásokat készített karrierje során, mint a Rekviem egy álomért, az Anyám! vagy a Fekete hattyú.

Akik részt vettek a fesztivál vetítésén, mindnyájan egyetértettek abban, hogy A bálna egy gyönyörű és megható film, Fraser Oscar-díjat érdemelne az alakításáért, de a Stranger Things sztárjának játékát is dicsérték.

Női sztárok a 2022-es velencei filmfesztiválon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban léptek a vörös szőnyegre a női sztárok a filmfesztivál első napján.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük