A Stranger Things Hopperje így szabadult meg 36 kilótól: fotón David Harbour látványos átalakulása

David Harbour a Stranger Things negyedik évada miatt fogyott le.

david-harbour-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Stranger Things negyedik évadának utolsó két epizódját július 1-jén mutatták be a Netflixen, a Duffer testvérek sorozatának új részeire rengeteg pozitív kritika érkezett, így többen már tűkön ülve várják az ötödik évadot. Sokaknak az új szereplők, az Eddie Munsont játszó Joseph Quinn és a Vecnát alakító Jamie Campbell Bower rabolta el a szívét, ezzel kicsit el is lopták a többiek elől a show-t, azonban az első évad óta talpon álló színészek közül is akadt olyan, aki megragadta rengeteg rajongó figyelmét.

A Jim Hoppert alakító David Harbour lenyűgöző átalakulásával vívta ki sokak tiszteletét, a 47 éves színész a negyedik évad kedvéért 36 kilótól szabadult meg.

David Harbour fogyása

A színész az első három évadban mackós alkat volt, azonban a negyedik évadra muszáj volt lefogynia, hogy a karakterét hitelesen játszhassa tovább. Az alábbi két felvételen is látszik a látványos átalakulás, a bal oldali kép a harmadik, a jobb oldali az új évadból van.

david-harbour
Fotó: Netflix/Stranger Things

- A harmadik évad végén körülbelül 122 kiló voltam, és mire elkezdtük az új részeket, addigra már csak 86-ot mutatott alattam a mérleg - nyilatkozta a BBC Breakfast műsorában.

A színész számára nem volt könnyű a 36 kilót ledobni.

- Nem egyszerű, szinte semmit nem ettem, hogy ennyire sokat fogyjak, folyamatosan éhes voltam. Ennyi a titok, ha kíváncsi vagy a fogyókúrás titkomra, akkor ez ennyi, nem ettem - poénkodott.

A negyedik évadban is voltak olyan jelenetek, amikor kicsit kerekebb volt az arca, ám az a maszkmesterek műve volt, egy speciális arcprotézist tettek fel rá a szakemberek.

GettyImages-1397324235
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

A GQ magazinnak bevallotta, hogy a testmozgást is bevetette az időszakos böjtölés mellett. Pilatesezni kezdett, hogy a forgatások alatt megtartsa karcsúbb formáját.

- Nem hiszem, hogy ismét megteszem ezt - viccelődött.

Azóta ismét felszedett pár kilót egy másik szerepe miatt, a Violent Nightban egy gyilkos Télapót fog alakítani, ezért is kerekedett ki ismét.

Christopher Schwarzenegger fogyása

Képes összeállításunkban megnézheted,  Christopher Schwarzenegger micsoda átalakuláson esett át.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük